Már 4éve szeretek egy lányt tudta régeben h szeretem de nem jártunk mert nem szeretett aztán 1-2éve mindig találkozunk járunk moziba elméletilge barátok vagyunk. Muszáj kérdőjelet tenni kérdőjel?
Szerintem mondd el neki.Ha ülsz a babérjaidon,akkor egyszer csak kisétál az életedből egy másik sráccal,aki mert bátrabb lenni és akkor már késő megbánni azt,ami lehet,hogy a tied is lehetett volna,ha előbb észbe kapsz.Másrészt megérteném a lányt is,ha be is jössz neki,valószínűleg ő is azt hiszi,hogy te csak barátkozni akarsz vele,mivel eddig nem léptél még felé 2 év alatt és éppen ezért nem hinném,hogy lépni fog.Szerintem ha ilyen régóta ismeritek egymást,akkor elvárható,hogy a srác,azaz te kezdeményezz.
21/l
Most mit írjak?
Amit szeretnél hallani (ezt már írták mások), vagy az igazságot?
Az igazság az, hogy ne reménykedj, nem lesz belőle szerelem a részéről, jobb volna, ha elfelejtenéd. Írod, hogy legalább a barátságát meg szeretnéd tartani, de úgyis többet akarsz majd (valld be magadnak, most is így van). Szerintem a barátság sem komoly a részéről, csak kell éppen neki valaki.
Legjobb, ha elfelejted és nem találkozol vele többé, nem pazarolod rá az idődet. Ebben a helyzetben csak magadat teszed tönkre.
Az alapján, amit írtam, ne becsüld le magad, attól, hogy neki nem kellesz, lehet, hogy sok lány örülne neked.
A tapasztalat beszél belőlem. 14-17 éves koromban nekem is volt két hasonlóan elérhetetlen szerelmem (no nem egyszerre, egymás után). Az elsőben sokáig reménykedtem, de a másik esetében egyszer csak gondoltam egyet és örökre elbúcsúztam. Sokkal szebb, rendesebb lányokkal hozott azóta össze a sors, akikkel boldog kapcsolatom volt (na jó voltak viharos kapcsolatok is). Most pedig elvenni készülök egy szép, megértő, kedves, csendes lányt. Remélem nem lesz belőle házisárkány.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!