Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Üdv!Párom 10 hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv!Párom 10 hónap után szakított velem.Az ok az,hogy féltékeny voltam,néha durci,stb.Ő már nem szeret.Az elmondása szerint, de nem tudok eligazodni rajta.Szerintetek helyre lehet ezt még hozni?Szeretem őt.

Figyelt kérdés
Attól függetlenül,hogy szakított velem, beszélgetünk, megengedte,hogy itt maradjak a kisfiammal,amíg nem állok a saját lábamra.Sajnálja a dolgot.Segít amiben csak tud.De furán reagált dolgokra.Pl.átpakoltam a kisszobába a cuccaimat.Erre ő," hogy biztos jó lesz így" ??Megengedi,hogy vele aludjak.A szakítás óta többször is együtt voltunk.Oda figyel rám szex közben.Nyilvános helyeken is megengedi, hogy hozzá bújjak, megpusziljam a nyakát.Bele karolhatok ha sétálunk.Nem értem ha nem akarja velem újra kezdeni, ha fb-on is már " egyedül álloként van fent,ha elmúltak az érzései akkor miért enged még is közel magához??Miért nem mondja azt ,hogy nem!Ezt se , meg ezt se szabad, ahogy a csók is tabu nála. Még nem szakított velem senki.Én még szeretem.Fáj, hogy nem ad egy esélyt sem. Mi van akkor most vele?Sajnálja ,hogy bántott engem.

nov. 11. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem mondja, mert akkor nem használhatna esténként. Nem olyan bonyolult. Addig meg keres mást.
nov. 11. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Te most tisztában vagy vele, hogy egy prostituált szintjén állsz és kvázi csicskulsz neki azért, hogy ne dobjon ki gyerekestől és még kegynek is állítja ezt be?

Bár ebben benne vagy te is, ritkán látni ennyire szolgalelkű mentalitást ("megengedi, hogy vele aludjak"???)

Nincs ezzel baj, ha kivan mondva, és ez neked is jó így. Ismeretem ilyen párt a régi lépcsőházban ahol éltem, ott is gyerekestől jött a nő a ronda öreg férfihez, aki ki is mondta, hogy a lakbér "ára" az, hogy ha épp kangörcse van, akkor a k...a a megfelelő módon elégítse ki. Még egy szobában se aludtak, a férfi a gyereknek minden szemetet megvett, amit anyuka kitalált, de cserébe 0 öntudat, kevés ember szophatott annyit, mint az a nő.

nov. 11. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom felnőtt emberek vagytok. Ha azt mondta, hogy szakítani akar veled, akkor ennek vége. Minél hamarabb szedd össze magad és menj el tőle a gyerekkel, mert ez így baromi megalázó, még ha nem is érzed annak.
nov. 11. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom a folyamatos féltékenykedéssel kiölted a szerelmet, de mint embert még mindig szeret, hiszen nem rakott utcára a gyerekkel. Figyelmességre és szexre mindenki vágyik. Te is akarod, ő is akarja, nagyon távol van ez a prostitúciótól.

Amíg nem költözöl ki se te, sem ő nem tud továbblépni és elengedni ezt a kapcsolatot. Megígérhetnéd, hogy többet nem leszel féltékeny, de gondolom ez úgysem fog megtörténni.

A világ nem fekete-fehér, a gyakorira rengeteg megkeseredett ember ír "tanácsot", hogy másnak is legyen olyan szãr, mint neki.

nov. 11. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Te csak azért kellesz neki, hogy legyen kit kfélnie, míg nem talál nálad jobbat. Ennyi a helyzet.
nov. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!