Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv!Párom 10 hónap után szakított velem.Az ok az,hogy féltékeny voltam,néha durci,stb.Ő már nem szeret.Az elmondása szerint, de nem tudok eligazodni rajta.Szerintetek helyre lehet ezt még hozni?Szeretem őt.
Te most tisztában vagy vele, hogy egy prostituált szintjén állsz és kvázi csicskulsz neki azért, hogy ne dobjon ki gyerekestől és még kegynek is állítja ezt be?
Bár ebben benne vagy te is, ritkán látni ennyire szolgalelkű mentalitást ("megengedi, hogy vele aludjak"???)
Nincs ezzel baj, ha kivan mondva, és ez neked is jó így. Ismeretem ilyen párt a régi lépcsőházban ahol éltem, ott is gyerekestől jött a nő a ronda öreg férfihez, aki ki is mondta, hogy a lakbér "ára" az, hogy ha épp kangörcse van, akkor a k...a a megfelelő módon elégítse ki. Még egy szobában se aludtak, a férfi a gyereknek minden szemetet megvett, amit anyuka kitalált, de cserébe 0 öntudat, kevés ember szophatott annyit, mint az a nő.
Gondolom a folyamatos féltékenykedéssel kiölted a szerelmet, de mint embert még mindig szeret, hiszen nem rakott utcára a gyerekkel. Figyelmességre és szexre mindenki vágyik. Te is akarod, ő is akarja, nagyon távol van ez a prostitúciótól.
Amíg nem költözöl ki se te, sem ő nem tud továbblépni és elengedni ezt a kapcsolatot. Megígérhetnéd, hogy többet nem leszel féltékeny, de gondolom ez úgysem fog megtörténni.
A világ nem fekete-fehér, a gyakorira rengeteg megkeseredett ember ír "tanácsot", hogy másnak is legyen olyan szãr, mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!