Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom akivel 2 évig voltunk együtt.Én mindent bevetettem hogy kibéküljünk.1 hónap után feladtam mert azt mondta,hogy Ő már nem szeret nem érez irántam semmit van új barátnője.Valóban lehet vagy csak így akar megszabadulni tőlem?

Figyelt kérdés
aug. 14. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy az neked, nem akar téged és kész.

Elmúlt a szerelem és van már más neki.

aug. 14. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem akar veled lenni, még szexre se vagy már jó neki. Erőszakos is vagy, nem tiszteled nem döntését. Kinek kéne eszeveszett lábtörlő/pióca? Örül, hogy megszabadult tőled. Hagyj már békét neki.
aug. 14. 18:16
 3/8 Senior Séf ***** válasza:
46%
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt bomlanak le. Szóval fogadd el.
aug. 14. 23:06
 4/8 anonim válasza:
100%

Figyelj bármi lehetséges, az is hogy miközben együtt voltatok már akkor is megvolt neki a csaj...

Ha azt mondta, hogy nem akar nem szeret, tapasztalatból mondom, hogy el kell engedni.

Tudom hogy nagyon fáj főleg az elején, de adj időt magadnak és jobb lesz, azzal ha tovább, próbálkozol nála csak saját magadat alacsonyítod le, és a szemében is sokkal kevesebbet fogsz érni ergo méginkább nem akar tőled semmit.

Fogadd el a szakítást, minél előbb megteszed annál előbb leszel jobban

aug. 18. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el és ne nézesd le magad miatta többé.
aug. 21. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ő nem akar tenni érte, akkor teljesen mindegy, hogy megszakadsz is. Hagyd őt, engedd el, zárd le magadban, gyászold meg aztán lépj tovább.
aug. 21. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Sem érzelmileg sem szexuálisan nem vonzod mar. Gondolom jo sokszor megdugott ezert is.. 2 ev alatt pont elmulik a szerelem fokent a gyengek..
aug. 21. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:

örülj neki hogy volt benne annyi hogy elmondta , és nem sunnyogta el évekig . Vagy csak akkor mondta volna el mikor már ott van a két gyerek.

Hidd el jobb igy .

aug. 21. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!