Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a 38 éves párotok bejelentené, hogy talán szakítana, de már márciusban megíngott valami benne? Ennek már 7 hónapja. 2.5 éve együtt élünk.
"Azért csak annyi, hogy Isten mentsen a gazdag, karrierista nőktől."
Még mindig itt tartasz... 🤣
Magadat hibáztasd, ne a nőt!
Az a nő szeretett téged, te b@sztad el, valószínűleg sosem szeretted.
47. Nincsenek testi adottságaim. 9 éves koromtól kezdve nagyon keményen edzettem érte. Ellenben a "vállakozó" pocakos, és idősebb nálam. Érdekes, hogy nála már nem számított a külső. Ahogy az exem is mondta, nagyon jó pasi vagyok, de ő most másra vágyik. Az exem az anyagi korlátaim miatti szerényebb szórakozási lehetőségek (unalmasabb élet) miatt szeretett ki belőlem. Az anyagi korlátaim miatti kisebbségi komplexusom neki köszönhetem. Ami sose volt korábban. Lesz benne munka, hogy ledolgozzam.
"Te meg sosem szeretted, mert meg sem említed mennyire szívesen lennél vele, helyette a fejéhez vágtad melyik (gagyi) ajándékod mennyibe került."
Ezt honnan szoptad? 2 hónapon át küzdöttem a kapcsolatunkért, de úgy látszik csak egyedül. Az, hogy hányszor és hogy mondtam, hogy szerete, és vele szeretnék maradni, nem rád tartozik. Aki ekkora fasz, mint te, nem rá tartozik minden érzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!