Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnátok hozzá, ha a 38...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a 38 éves párotok bejelentené, hogy talán szakítana, de már márciusban megíngott valami benne? Ennek már 7 hónapja. 2.5 éve együtt élünk.

Figyelt kérdés
Viszont csak most jött neki olyan, aki miatt lehet, hogy kilépne. Azóta áprilisban elfogadta tőlem a jegygyűrűt, júliusban elmentünk egy hetes török útra, és ott béreltem a szülinapjára egy jacht-ot is (elég drágán). 3x is voltunk wellnes-ezni. Szerintetek tényleg március óta ezen őrlődőtt, vagy csak egyszerűen liánozni akar. A 3. fél egy "gondtalan" vállalkozó.
okt. 24. 15:08
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
39. Kösz. Pont erre vágytam 49 évesen. Nem egy 20-onéves kölyök vagyok, aki erre döngeti a mellét. Valaha jól esett. És nem azok után, mikor 30-asként már a 3. menyasszonyod cserélt le, mert albérletben, hónapról hónapra éltettek. Ezután jött újra a külföld, a házért és kocsiért. De úgy látszik semmi se elég. Mindig jöhet egy gazdagabb. Nagyon bele lehet fáradni pár évtized után, hogy állandóan hajts, mert semmi se elég, és mindig gazdagabbnak kell lenned. Tök jó dolog, hogy volt már több, mint 200 nőd, de az nem, hogy kabalapasinak használtak. Ennyi idősen az ember megállapodni akar. Nem boldogít, hogy 2-3 havonta rám ír egy 30-40-es nő a facen, hogy örülne neki, ha a konyhapultra dobnám. Vagy ha néha meztelen videót küld egy 20-onéves lány. Volt egy-két nő aki kocsit vett volna, ha a pasija leszek. De sose mások hátán akartam felkapaszkodni. Bár a mai tapasztalatommal, úgy látom, hogy ha így teszek egy nőt se zavart volna. A nagy Ő vállakozó is örökölte a házát, és beházasodott egy kereskedő családba, aztán ott hagyta őket. De ez már senkit se érdekelt, csak hogy jól megy neki, és így viszi a következő vékony 30-as nőt.
okt. 28. 10:15
 42/53 anonim ***** válasza:

"Ennyi idősen az ember megállapodni akar."

Azzal már elkéstél minimum 10 évet.

"Tök jó dolog, hogy volt már több, mint 200 nőd... Nem boldogít, hogy 2-3 havonta rám ír egy 30-40-es nő a facen, hogy örülne neki, ha a konyhapultra dobnám."

Te is ide jársz hazudgálni? 🤣

okt. 28. 11:08
 43/53 anonim ***** válasza:

"Aztán a képébe vágtam, hogy bár nem érdekelt, de 25e került a teáskészlete, és 100e a jacht bérlés."

Te aztán "gáláns" csávó vagy a Teszkó Gazdaságos teáskészleteddel. 🤣

Szinte már úriember.

Szinte.

De mi mást is várhatunk egy incel gépészmérnöktől...? 🤔🤣

okt. 28. 11:11
 44/53 anonim ***** válasza:

41

Bocsi, hogy ezt írom, de szerintem valamit biztosan át kellene gondolnod, hogy milyen tényezőket veszel figyelembe a párválasztás során...

Nekem valamiért úgy tűnik, hogy olyan kategóriából választasz, aminek az értékrendje nem felel meg hosszútávon számodra. Vagy nagyon mást mutatsz, mint ami egyébként van, vagy lehetőséged van.

Szerintem elsőként neked kellene átgondolni az anyagiakhoz fűződő viszonyodat.

Sok olyan dolog van, ami nem függ a pénztől... Talán rossz családi példa van, vagy rossz baráti társaság.

Lehet új munkát kellene találni, olyat ami valóban érdekel(!) téged, ami fontosnak tartasz.

Én ezt tudom javasolni, hogy egy teljes életmódváltás, és akkor talán bevonzol olyan nőket is, akik totálisan más értékrendet képviselnek, mint az eddigiek.

Például se magamat, se egyik normális barátnőmet se érdekelné egy jachtos utazás, pláne így ajándékba.

36/Nő

okt. 28. 11:41
 45/53 A kérdező kommentje:
43. Életemben nem hallottam ezt, hogy incel. Utána néztem. Ez megint csak egy akkora kitalálta baromság, mint a feminizmus vagy a generációs marketing. De ez csak az én véleményem. Mindenki gyártson magának saját elméleteket.
okt. 29. 11:31
 46/53 anonim ***** válasza:

"A 3. fél egy "gondtalan" vállalkozó."

Te is lehetsz vállalkozó, ha irigyled a jólétét.

A gondtalanság egy vállalkozásban nem magától jön, azért évekig, vagy évtizedig keményen meg kell dolgozni, lehet, hogy 16 órákat egy nap.

okt. 29. 11:47
 47/53 anonim ***** válasza:

Ahogy újraolvasom a mondataidat, az jön le, hogy ebben a kapcsolatban te voltál az anyagiasabb (úgy is mondhatom, hogy egy xarrágó).

A testi adottságaid egy darabig kompenzálták a jellembeli hiányosságaidat és az anyagi korlátaid miatti kisebbségi komplexusodat, de a nő lassan kiszeretett belőled.

Ennyi.

Te meg sosem szeretted, mert meg sem említed mennyire szívesen lennél vele, helyette a fejéhez vágtad melyik (gagyi) ajándékod mennyibe került.

okt. 29. 11:54
 48/53 anonim ***** válasza:

"És nem azok után, mikor 30-asként már a 3. menyasszonyod cserélt le, mert albérletben, hónapról hónapra éltettek."

Te aztán egy felelős ember lehettél, ha olyan gyorsan eljutottál minden csajoddal a lánykérésig, miközben hónapról hónapra albérletben tengődtél velük! 🤣

okt. 29. 11:58
 49/53 A kérdező kommentje:
41. Sok mindenben igazad van. És nagyon korrektül fogalmazol. Nem olyan fasz módjára, ahogy itt néhányan. De ez csak őket minősíti. Igen, az hogy hol növünk fel, és milyen utat járunk be, nagymértékben meghatározza az értékrendünket. Nem az exem értékrendje nem felelt meg nekem, hanem én nem feleltem meg neki, és a pár barátjának, rokonának. Azért ez nagy különbség. Bocs, de nem vagyok mártír, hogy minden hibát magamra vállaljak fel. Amúgy igen, helyesen látod, sokszor tapasztaltam annak idején, hogy ha valaki több diplomát szerzett, és nyelveket beszél, többen azt gondolják, hogy jól szituált családból származik. És ez általában igaz is, ahogy pár multinál tapasztaltam. Onnan általában kilógnak a panelben felnőtt kollágák, vagy akik éveket lehúztak külföldi üzemekben éjjeli műszakban. Egyszerűen nekik könnyebb és gyorsabb utat kellett végig járniuk ugyanazért. Igaz, ami igaz, hogy az exem előtt mindig hasonló panelben vagy egy kis alföldi faluban felnőtt párjaim voltak. Az exem előtt soha a büdös életben nem merültek fel ilyen megkülönböztető anyagi kérdések az életemben. Itt most nagyon nagy volt az anyagi különbség. Én nem jártam születésemtől fogva lovagolni, síelni, jet-skizni, hanem a Lenin ltp-n, és a Stéger F. utcában rúgtuk a labdát. Amúgy, hogy jön ide, hogy hol dolgozom? Ahogy az ország 90 %-a, én se olyan helyen dolgozom, amitől boldog vagyok, hanem ami a legtöbbet fizet. De azért nyilván arra törekedtem, hogy jól érezzem magam a napi 8-9 órában is. Tanár akartam lenni, de lebeszéltek róla, mert abból családi héttér nélkül semmilyen jövőt nem lehet felépíteni. És igen, reménykedem benne, hogy csak életemben egyszer futottam bele egy ilyen nagy anyagi különbséggel járó párkapcsolatba. Előtte sose volt, se ilyen pofon. Azért csak annyi, hogy Isten mentsen a gazdag, karrierista nőktől.
okt. 29. 12:06
 50/53 A kérdező kommentje:
46. Próbáltam vállalkozó lenni, de ami milliókat össze szedtem nyugaton, az elment a lakásra, kocsira. Az illető vállalkozót ismerem. Örökölt egy házat, és 20-on évesen beházasodott egy kereskedő családba. Az ő hátukon kapaszkodott fel. Aztán 8 éve megcsalta a feleségét, és ott hagyta a 2 lányát. Csak megszületnie volt nehéz. Már bocs, de én is éveken át heti 78 órákat dolgoztam hajókon, és heti 60 órát egy angol üzemben. A gondtalan szót nem én alkalmaztam, hanem az exem ezt hozta fel különbségnek. Hogy ő csak napi 4 órát dolgozik, és semmi kölcsöne. De azt elfejtette, hogy én meg 2.5 év alatt a munkám mellett felújítottam a házát, és neveltem a fiát. A köszönet erre az volt, hogy nekem nem gondtalan az életem. Köszönöm, de nem kell kioktatni abból, hogy hogyan működik egy vállalkozás.
okt. 29. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!