Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a 38 éves párotok bejelentené, hogy talán szakítana, de már márciusban megíngott valami benne? Ennek már 7 hónapja. 2.5 éve együtt élünk.
"Ennyi idősen az ember megállapodni akar."
Azzal már elkéstél minimum 10 évet.
"Tök jó dolog, hogy volt már több, mint 200 nőd... Nem boldogít, hogy 2-3 havonta rám ír egy 30-40-es nő a facen, hogy örülne neki, ha a konyhapultra dobnám."
Te is ide jársz hazudgálni? 🤣
"Aztán a képébe vágtam, hogy bár nem érdekelt, de 25e került a teáskészlete, és 100e a jacht bérlés."
Te aztán "gáláns" csávó vagy a Teszkó Gazdaságos teáskészleteddel. 🤣
Szinte már úriember.
Szinte.
De mi mást is várhatunk egy incel gépészmérnöktől...? 🤔🤣
41
Bocsi, hogy ezt írom, de szerintem valamit biztosan át kellene gondolnod, hogy milyen tényezőket veszel figyelembe a párválasztás során...
Nekem valamiért úgy tűnik, hogy olyan kategóriából választasz, aminek az értékrendje nem felel meg hosszútávon számodra. Vagy nagyon mást mutatsz, mint ami egyébként van, vagy lehetőséged van.
Szerintem elsőként neked kellene átgondolni az anyagiakhoz fűződő viszonyodat.
Sok olyan dolog van, ami nem függ a pénztől... Talán rossz családi példa van, vagy rossz baráti társaság.
Lehet új munkát kellene találni, olyat ami valóban érdekel(!) téged, ami fontosnak tartasz.
Én ezt tudom javasolni, hogy egy teljes életmódváltás, és akkor talán bevonzol olyan nőket is, akik totálisan más értékrendet képviselnek, mint az eddigiek.
Például se magamat, se egyik normális barátnőmet se érdekelné egy jachtos utazás, pláne így ajándékba.
36/Nő
"A 3. fél egy "gondtalan" vállalkozó."
Te is lehetsz vállalkozó, ha irigyled a jólétét.
A gondtalanság egy vállalkozásban nem magától jön, azért évekig, vagy évtizedig keményen meg kell dolgozni, lehet, hogy 16 órákat egy nap.
Ahogy újraolvasom a mondataidat, az jön le, hogy ebben a kapcsolatban te voltál az anyagiasabb (úgy is mondhatom, hogy egy xarrágó).
A testi adottságaid egy darabig kompenzálták a jellembeli hiányosságaidat és az anyagi korlátaid miatti kisebbségi komplexusodat, de a nő lassan kiszeretett belőled.
Ennyi.
Te meg sosem szeretted, mert meg sem említed mennyire szívesen lennél vele, helyette a fejéhez vágtad melyik (gagyi) ajándékod mennyibe került.
"És nem azok után, mikor 30-asként már a 3. menyasszonyod cserélt le, mert albérletben, hónapról hónapra éltettek."
Te aztán egy felelős ember lehettél, ha olyan gyorsan eljutottál minden csajoddal a lánykérésig, miközben hónapról hónapra albérletben tengődtél velük! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!