Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnátok hozzá, ha a 38...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a 38 éves párotok bejelentené, hogy talán szakítana, de már márciusban megíngott valami benne? Ennek már 7 hónapja. 2.5 éve együtt élünk.

Figyelt kérdés
Viszont csak most jött neki olyan, aki miatt lehet, hogy kilépne. Azóta áprilisban elfogadta tőlem a jegygyűrűt, júliusban elmentünk egy hetes török útra, és ott béreltem a szülinapjára egy jacht-ot is (elég drágán). 3x is voltunk wellnes-ezni. Szerintetek tényleg március óta ezen őrlődőtt, vagy csak egyszerűen liánozni akar. A 3. fél egy "gondtalan" vállalkozó.
okt. 24. 15:08
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Amit hibáztam, hogy túlságosan a külsőre és a tanultságra mentem. Számít, de vannak ennél fontosabb belső tulajdonságok is. A jó nő sokba kerül. Én meg csak egy átlagos villamosmérnök vagyok a lenin lakótelepről. Igaz, hogy a diplomáimmal kenterbe vertem a barátait. De az nem tud anyagi határokat áthidalni. Nem engem zavart, hanem ők tettek szóvá néha. És a végén le is cserélt egy hozzá hasonlóra. Amit megtanultam, hogy gazdagabb nővel nem szabad kezdeni. Az esetek többségében nem fog hosszabb távon működni. A nő fel akar nézni a férfira. 10-ből 9 nő anyagias.
okt. 27. 08:18
 32/53 anonim ***** válasza:

"A nő fel akar nézni a férfira."

De legalábbis a legtöbb dicsekedni akar a választottjával a családja, barátai előtt, akik ezt a dicsekvést akár irigységből, akár más miatt egyből kikezdik és gratulációba oltott gúnnyal lebontják a nő által a férfi köré épített nimbuszt.

És, ha a nő nem szeret eléggé, akkor ez lesz a vége, ami nálad.

Ha szeretett volna, kitart melletted akkor is, ha, mint most, még elő is kerül közben a gyerekkori szerelme...

okt. 27. 08:46
 33/53 anonim ***** válasza:
Javaslat: a jellemébe szeress bele a nőnek, ne abba, amit mutat magáról.
okt. 27. 08:47
 34/53 anonim ***** válasza:

"A jó nő sokba kerül. Én meg csak egy átlagos villamosmérnök vagyok a lenin lakótelepről. Igaz, hogy a diplomáimmal kenterbe vertem a barátait."

Ezeket a maszlagokat meg el kéne felejteni a következő kapcsolatodra és nem beszélni így erről a következő nőidnek, mert úgy fognak nézni magukra, hogy 1) ő nem jó nő, nem kerül sokba, 2) lejjebb adtad az igényeidet, beéred vele.

okt. 27. 08:52
 35/53 anonim ***** válasza:

"a diplomáimmal kenterbe vertem a barátait. De az nem tud anyagi határokat áthidalni. Nem engem zavart, hanem ők tettek szóvá néha."

Már hogyne zavarna, még mindig arról beszélsz. Meg is tettél mindent a pénzszórásoddal, hogy áthidald ezt a különbséget.

A magánéleti beszélgetéseitekben is biztosan sokszor felmerült ez a nővel.

A jachtbérlés helyett abból a pénzből elvihetted volna 10 egyszerű, spontán, romantikus vacsorára, lehet, hogy még mindig a nőd lenne...

Elvégre 2,5 évet kitartott melletted, az pedig nem lehetett véletlen.

Te túlságosan az anyagiakra hegyezed ki, pedig csak az érzelmek múltak el. Ebben a kapcsolatban ennyi volt, örülj, hogy megtörtént. Zárd le.

okt. 27. 09:01
 36/53 A kérdező kommentje:
Nem volt penzszórás. De egyszer az életében megengedhet az ember jacht bérlést. Meg sose vezettem semmit vízen. Amúgy néha szóvá tette, hogy tőlem és az exetől is eddig csak olcsó ajándékokat kapott. 10 spontán vacsora? Legalább heti 2x étterembe mentünk. Aztan egyre kevésbé. Én már untam. Amikor nem étterembr mentünk, akkor pizzát rendeltünk. A főzés közös otthoni szórakozás volt. Talán 2 hetente.
okt. 27. 09:50
 37/53 anonim ***** válasza:

"Amúgy néha szóvá tette, hogy tőlem és az exetől is eddig csak olcsó ajándékokat kapott."

Mi számított olcsónak a nő szintjén? A 40 ezres parfüm?

okt. 27. 09:54
 38/53 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy ez egy nehéz érzés, de nem minden nő ilyen.

Valószínűleg neked is figyelembe kell venni párválasztáskor más szempontokat is, amikre eddig talán nem gondoltál.

okt. 27. 09:55
 39/53 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy 2,5 évig volt egy bomba nőd, aki még szeretett is a maga módján.

Vagy legalábbis kefélni nagyon jól tudsz, máskülönben nem maradt volna veled annyi ideig.

És ez elismerés.

okt. 27. 10:02
 40/53 A kérdező kommentje:
37. Sose törődtem azzal, hogy mennyibe került egy-egy ajándék. Csak a végére, miután szóvá tette, hogy az előttem lévő exe, annak ellenére, hogy egy fehér BMW-s menő fogorvos volt, csak egy könyvet vett neki karácsonyra. És ezt nekem is elmondta. Aztán a képébe vágtam, hogy bár nem érdekelt, de 25e került a teáskészlete, és 100e a jacht bérlés. Nem hittem volna, hogy valaha bárki számonkér, hogy milyen értékű ajándékokat vettem neki.
okt. 28. 09:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!