Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a 38 éves párotok bejelentené, hogy talán szakítana, de már márciusban megíngott valami benne? Ennek már 7 hónapja. 2.5 éve együtt élünk.
"A nő fel akar nézni a férfira."
De legalábbis a legtöbb dicsekedni akar a választottjával a családja, barátai előtt, akik ezt a dicsekvést akár irigységből, akár más miatt egyből kikezdik és gratulációba oltott gúnnyal lebontják a nő által a férfi köré épített nimbuszt.
És, ha a nő nem szeret eléggé, akkor ez lesz a vége, ami nálad.
Ha szeretett volna, kitart melletted akkor is, ha, mint most, még elő is kerül közben a gyerekkori szerelme...
"A jó nő sokba kerül. Én meg csak egy átlagos villamosmérnök vagyok a lenin lakótelepről. Igaz, hogy a diplomáimmal kenterbe vertem a barátait."
Ezeket a maszlagokat meg el kéne felejteni a következő kapcsolatodra és nem beszélni így erről a következő nőidnek, mert úgy fognak nézni magukra, hogy 1) ő nem jó nő, nem kerül sokba, 2) lejjebb adtad az igényeidet, beéred vele.
"a diplomáimmal kenterbe vertem a barátait. De az nem tud anyagi határokat áthidalni. Nem engem zavart, hanem ők tettek szóvá néha."
Már hogyne zavarna, még mindig arról beszélsz. Meg is tettél mindent a pénzszórásoddal, hogy áthidald ezt a különbséget.
A magánéleti beszélgetéseitekben is biztosan sokszor felmerült ez a nővel.
A jachtbérlés helyett abból a pénzből elvihetted volna 10 egyszerű, spontán, romantikus vacsorára, lehet, hogy még mindig a nőd lenne...
Elvégre 2,5 évet kitartott melletted, az pedig nem lehetett véletlen.
Te túlságosan az anyagiakra hegyezed ki, pedig csak az érzelmek múltak el. Ebben a kapcsolatban ennyi volt, örülj, hogy megtörtént. Zárd le.
"Amúgy néha szóvá tette, hogy tőlem és az exetől is eddig csak olcsó ajándékokat kapott."
Mi számított olcsónak a nő szintjén? A 40 ezres parfüm?
Megértem, hogy ez egy nehéz érzés, de nem minden nő ilyen.
Valószínűleg neked is figyelembe kell venni párválasztáskor más szempontokat is, amikre eddig talán nem gondoltál.
Örülj neki, hogy 2,5 évig volt egy bomba nőd, aki még szeretett is a maga módján.
Vagy legalábbis kefélni nagyon jól tudsz, máskülönben nem maradt volna veled annyi ideig.
És ez elismerés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!