Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a 38 éves párotok bejelentené, hogy talán szakítana, de már márciusban megíngott valami benne? Ennek már 7 hónapja. 2.5 éve együtt élünk.
Figyelt kérdés
Viszont csak most jött neki olyan, aki miatt lehet, hogy kilépne. Azóta áprilisban elfogadta tőlem a jegygyűrűt, júliusban elmentünk egy hetes török útra, és ott béreltem a szülinapjára egy jacht-ot is (elég drágán). 3x is voltunk wellnes-ezni. Szerintetek tényleg március óta ezen őrlődőtt, vagy csak egyszerűen liánozni akar. A 3. fél egy "gondtalan" vállalkozó.okt. 24. 15:08
21/53 anonim válasza:
Sok milliót ráköltöttél egy aranyásóra... Gratulálok!
22/53 A kérdező kommentje:
Nem aranyásó. Megvan mindene. Sokkal több, mint nekem. Örökölt egy 150 m2 házat. Semmi kölcsöne. Sokkal gazdagabb, mint én. Az új nagy Ő egy jól menő vállalkozó. (Most már az exem) teremtett egy új fogalmat: magánéleti karrierista.
okt. 25. 14:45
23/53 anonim válasza:
Nem aranyásó? Hány milliós mínusszal szálltál ki ebből a kapcsolatból?
24/53 anonim válasza:
"Örökölt egy 150 m2 házat."
Nyilván azt is úgy, hogy elvetette magát valami vén pénzeszsákkal.
25/53 anonim válasza:
Ha tényleg jó pasi vagy, majd pár hónap múlva visszatáncol sírva, amikor rájön, hogy dörzsöltebb a vállalkozó, mint gondolta és nem hagyta abba a fiatal punszik kergetését. 🤣
26/53 A kérdező kommentje:
Ami igaz, az igaz. Van egy kis régi házam. Amit kiadtam, és semmit se újítottam fel rajta. Az ővén ami munkaórát beleöltem, 1 milliót is kifizethetett volna érte. A házát az apja után örökölte, aki korán meghalt. Aki amúgy ingyen kapta a nagybátyától, akiknek nem született gyereke. Előfordul az ilyen. Semmi értéke számára a pénznek, ahogy mondják csak megszületni volt neki nehéz. Én meg 10 évet lehúztam külföldön a házamért. Na igen, ez egy társadalmi osztályokon átívelő szociológiai kísérlet volt. A nagy Ő a bátyja gyerekkori barátja. Mondhatni egy alomból jöttek. Én meg csak egy gyüttment voltam ott.
okt. 25. 17:09
27/53 A kérdező kommentje:
Jó pasi ide, vagy oda. Van vagy 40 milliós szakadék köztem és az ex között, a szóban forgó vállalkozóról nem is beszélve. Ezt min. 2x a fejemhez vágták a rokonai és a barátai, az elmúlt évek alatt.
okt. 25. 17:12
28/53 anonim válasza:
Kezd túl meseszerűvé válni a történet, kérdező...
29/53 A kérdező kommentje:
Igaz, kezd annak hangzani. De ezt hozta az élet. Hagyjuk is. Több ilyen nem lesz. Megkemenyitett. Mindenből tanulunk.
okt. 26. 08:09
30/53 anonim válasza:
Próbálj túllépni rajta... Jobb, hogy nem esküvő után alakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!