Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnátok hozzá, ha a 38...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a 38 éves párotok bejelentené, hogy talán szakítana, de már márciusban megíngott valami benne? Ennek már 7 hónapja. 2.5 éve együtt élünk.

Figyelt kérdés
Viszont csak most jött neki olyan, aki miatt lehet, hogy kilépne. Azóta áprilisban elfogadta tőlem a jegygyűrűt, júliusban elmentünk egy hetes török útra, és ott béreltem a szülinapjára egy jacht-ot is (elég drágán). 3x is voltunk wellnes-ezni. Szerintetek tényleg március óta ezen őrlődőtt, vagy csak egyszerűen liánozni akar. A 3. fél egy "gondtalan" vállalkozó.
okt. 24. 15:08
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul esne nyilván. Ha konkrétan bevallotta, hogy mással találkozgat, ismerkedik, akkor már őrlődnie sem kellene tovább, mert én szakítanék. Ha két szék közül esetleg a földre esik, az már az ő baja.
okt. 24. 15:12
 2/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez több összetevős. Egyrészt, egyértelműen liánozik, ha 7 hónapja, ha csal tegnap óta gondolkozik a szakításon.

Nekem is kb fél év volt, mire ki tudtam mondani, hogy vége, bár én nem fogadtam volna el gyűrűt, illetve jeleztem is többször, hogy baj van. De, meghozni azt a döntést, hogy vége, nem két nap.

A gyűrűt ilyen esetben elfogadni szerintem se oké, a drága ajándék és a wellness nem függ attól, hogy bizonytalan a kapcsolatban, hiszen ezek közös programok, élmények. Mondta volna, hogy kösz, de nem, mert nem tudom akarom-e ezt a kapcsolatot még? Az ember reméli, hogy majd alakul, kijön a gödötből a kapcsolat, amihez kellenek az együtt töltött minőségi idő, a közös élmények, programok.

Értem, hogy a "minek költöttem rá akkor" a dolog nyitja, de ezek szerintem nem kérhetők rajta számon akkor se, ha valóban 7 hónapja érlelődik a gondolat.

Az egészet összegezve, megkönnyíteném neki a döntést és én szakítanék. Ezen a ponton ez már menthetetlen.

okt. 24. 15:20
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha márciusban szakítani akart, akkor minek kellett az eljegyzés? MIért nem a problémákat oldottátok meg? Nekem úgy tűnik, hogy gyorsan eljegyezted és utazásokkal meg jachttal akartad lefedni a problémákat megoldás helyett.
okt. 24. 15:30
 4/53 A kérdező kommentje:
Nem vallotta be, hogy mással találkozott. Én jöttem rá. Jelekből, és másoktól. Tagad, de rosszul csinálja. A drága ajándékot keveselte. Igaz, nem mondtam el neki, hogy mennyibe került a bérlés. Éveken át hallgattam, hogy egy jó párkapcsolatban kell a megfelelő kommunikáció. De nem mondott semmit se március óta, hogy mi bántotta volna. Igaz, azóta 2x is mondta, hogy minek vagyunk együtt hétköznap, ha csak este 6-ra érek haza. Akkor járogassunk össze csak hétvégén. De bocs, sok időm és pénzem elment a háza felújításával. Dehogy akartam utazásokkal elfedni a problémákat. Volt egy hetes török nyaralás. Ő akarta, és a wellness hétvégéket is. Én 2 hónapja mondom, hogy őszintén beszéljünk, megoldani a kérdéseket. De csak félre beszél, hárít. Mindenért én vagyok a hibás szerinte.
okt. 24. 15:49
 5/53 A kérdező kommentje:
A liánozás szerintetek elfogadható? Nem egy gyáva lépés?
okt. 24. 15:51
 6/53 A kérdező kommentje:
2/5 azalatt a fél év alatt, amíg bizonytalan voltál ismerkedtél mással? Mert ők már 2 hónapja elkezdték felvenni a kapcsolatot, úgy tűnik.
okt. 24. 15:55
 7/53 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Elírtam. 2/6.
okt. 24. 15:56
 8/53 anonim ***** válasza:

5, én nem tenném, mert szerintem olyan, mint a sebtapasz. Elfedi a problémát, de meg nem oldja.

Hogy gyáva-e? Vajon kevésbé gyáva dolog, ha valaki bele se kezd új kapcsolatba, mert fél a fájdalomtól? Vagy ki se lép, mert fél az ismeretlentől?

Nem szoktam ilyen értékítéleteket hozni.

A másik fél szempontjából (itt ugyebár te vagy az) meg kb mindegy, hogy a szakítás után mihez kezd magával, liánozik, vagy egyedül marad.

A megcsalást tartom szemét dolognak, ha a "lián" eljut addig, hogy szeretői kapcsolat épül ki a meglévő párkapcsolat mellett, azt én is elítélem. Azt nem igazán, mikor csak a lehetőség adott és az illető rárepül, a meglévőt elhajítva, mert, ezzel nem ártott az előzőnek se és az újat se hülyítette.

okt. 24. 15:56
 9/53 anonim ***** válasza:
6, nem, sőt azóta se kerestem mást, mert nem hiányzik a kapcsolatosdi.
okt. 24. 15:58
 10/53 A kérdező kommentje:
Nem a szakítás után liánozott. Már 2 hónapja elkezdtek ismerkedni. Hogy milyen szinten azt nem tudom. Most jutott el odáig, hogy biztosra mehet. Addig meg velem (is) élte az életet. Szex stb.
okt. 24. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!