Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetnék, hogyan döntsek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Több hónapja véget ért egy kapcsolatom, én szakítottam. Többször is volt szakítás ilyen-olyan indokkal hirtelen felindulásból, de az utolsót komolyan gondoltam, úgy éreztem másra vágyom. A kapcsolatunk (többynire) rendben volt, voltak problémák, de ez természetes. Azóta többször összesodort bennünket az élet, és hol úgy érzem jól döntöttem, hogy szakítottam, hol szenvedek az iránta érzett sóvárgástól. Hol ismerkedni szeretnék, hol úgy érzem többször nem szeretnék belekezdeni az ismerkedésbe, hiszen úgysem találok még egy ilyen lányt.

Jelenleg ezt a sóvárgós hangulatomban írom, borzasztóan hiányzik de nem engedhetem meg magamnak, hogy bármikor újra összetörjem egy szakítással.

Ti mit tennétek?

okt. 20. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy érezheted azt, hogy jól döntöttél, ha tudod, még egy ilyen nőt nem találsz?

Mielőtt hagyod eluralkodni magadon a sóvárgást, és esetleg meggondolatlanul újra összetöröd szegényt, először nőj fel, tanuld meg, mit jelent kapcsolódni egy másik emberrel, és tudatosítsd, hogy az az eufória, amit keresel, minden kapcsolatban elmúlik viszonylag rövid idő alatt.

Tanuld meg, hogy a kapcsolat nem kizárólag rólad és a te önző érdekeidről szól, hanem két emberről, és nem húzhatod ki a talajt minden alkalommal a másik alól, amikor unatkozni kezdesz.

Miután ezt jó alaposan bevésted, utána dönts, hogy mit kezdesz ezzel a lánnyal. Remélem, addigra továbblép, és megtalálja azt a férfit, aki értékeli őt, és nem dobálja kénye-kedve szerint.

okt. 20. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
27%

Alapvetően másra vágysz. Most a magány, és a nosztalgia húz vissza, meg az, hogy ő egy biztos pont volt. Ezek érzelmi hullámok.

Én is éreztem hasonlót, de utána amikor találkoztunk, újra úgy éreztem, hogy nem szeretem őt őszintén, csak vonzalmat érzek, barátok is voltunk, de mélyen nem igazi az egész dolog. Idő kellett, hogy reálisan lássam, hogy ez max egy baráti szint, de nincs meg a teljes elfogadás, nem érzem magam vele otthon.

Ha lezártad, akkor annak oka volt. Ráadásul többször is. Akkor viszont kár ezen érzelgősködni. Ő is megérdemel olyan társat, akivel jól kijönnek. Te pedig keresd tovább azt, akivel meg van az, amit eddig kerestél.

okt. 20. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindkettő hasznos volt és megfontolandó. Kiegészítés, hogy az első szakítások nem a más iránti vágyam miatt volt, hanem egyéb problémák miatt.
okt. 20. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp a továbblépésre szavazok.

Illetve menj el pszichológushoz, vesézzétek ki mi ez a helyzet benned. Miért vagy ilyen változékony érzelmi állapotban. Majd ha stabilabb leszel, akkor tudsz elkezdeni ismerkedni is másokkal.

Addig viszont csak egyetlen biztos javaslatom van: foglald le magad!

Barátok, család, hobbik, tanfolyam, munka, önkénteskedés, bááármi

Minél.kevesebb időd van gondolkodni, annál hamarabb túl tudsz lendülni ezen az érzelemdús szakaszon is.

okt. 20. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Mért hagytad ott, ha szereted, nem értem, mi volt a baj?
okt. 20. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Mik voltak a problémák?
okt. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!