Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetnek ebben a helyzetben ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek ebben a helyzetben ?

Figyelt kérdés

Fel evet voltunk együtt a baratommal, jó volt az egész kapcsolat,semmi probléma nem volt,ha esetleg nézeteltérés akadt azt nyugodtan és jól tudtuk megoldani/megbeszélni.

Derült égből villámcsapásként ért amikor egyik nap elmondta,hogy szakítani akar.

Az ok az volt,hogy fel évre elutazik egy másik országba,és sokat nyaggattam ezzel korábban,hogy mennyire felek ettől a helyzettől és a tavkapcsolattol.

Két hete nem beszéltünk, nem kerestem de nagyon hiányzik.

Mit tudnék csinálni? Érdemes lenne megpróbálni megbeszélni vele a dolgokat?

20L

2020. aug. 14. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem, ha ennyi idő után nem keresett, felesleges. Véglegesnek gondolta. Ha igazán szeretett volna, nem szakított volna szerintem ennyi idő miatt. Igaz, hogy nem kevés, amennyire elmegy, de erős kapcsolattal túl lehetett volna élni.

Nincs ezen már mit megbeszélni.

2020. aug. 14. 18:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolnám,de ez a kapcsolatunkon is látszott volna. De sokat voltunk együtt,sok programot csináltunk,utazgattunk,ismertük egymas családját és legközelebbi barátait...érződött hogy szeret. Ezt nem lehet meg játszani.
2020. aug. 14. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Ha annyira szeretett volna és minden ilyen szuper, nem szakít ezért.

Engedd el.

2020. aug. 14. 19:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Baromi egyszerű ezzel dobálózni, de nem ennyire könnyű a helyzet. Nem az első kapcsolatom,nem is a leghosszabb,de öt nem tudom elengedni.
2020. aug. 14. 19:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi jele,aznap nála voltam, terveztük a következő közös utazást...nem volt távolságtartó vagy ingerlekeny,ugyanúgy kezdeményezte a beszélgetést és a találkozókat is.
2020. aug. 14. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Akinek fontos vagy, az keresni fog.

Ha nem keres...

2020. aug. 14. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, ez nekem elèg mondvacsinált indoknak tűnik. Minden jó, de egyszercsak szakít azèrt, mert korábban problèmáztál fèl èv távkapcsolaton? Ugyanmár. Az igazság itt más lesz.

Èn nem keresnèm. Hozott egy döntèst (mindegy is milyen okból), mostmár ez van. Az a baj ezzel, hogy èn így ezek után már nem tudnèk bízni benne. Mi van, ha pár hónap múlva megint szakítani akar a semmiből valami hülyesèg miatt?

Van igazsága az első válaszolónak, aki szeret, az veled van, minden más csak kifogás.

2020. aug. 15. 08:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Igazából több srácot megkérdeztem róla,hogy mennyire találtak helyen valónak az indokot és mindannyian azt mondtak,hogy racionális döntés volt. Ő sem és én sem bírtam volna a tavkapcsolatot,pláne hogy nagyon közel lakunk egymashoz és gyakran tudtunk találkozni. Keresni egészen biztosan nem fogom akkor.

De nem gondolnám,hogy ez egy átgondolt lépés volt részéről.

2020. aug. 15. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, mert racionálisnak hangzik. De egy szerelmes ember nem racionálisan cselekszik. Szakítani ráèrt volna akkor is, ha már benne vagytok, ès nem működik. Nem így előtte a semmiből. Fèl èv amúgy sem a világ.
2020. aug. 15. 23:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem akart volna úgy szakítani,hogy nem tudjuk személyesen megbeszélni.

Volt korabban tavkapcsolatom,ami nem működött és féltem,hogy ha elmegy,akkor ez sem fog majd működni. Borzasztóan hiányzik és nem értem,hogy miért nem tudtuk megbeszélni,de biztos vagyok benne hogy ugyanazt érezte,mint én. Sajnos volt olyan kapcsolatom,ahol a másik fel csak kihasznált,éreztem a különbséget az akkori és a mostani kapcsolat minősége között.

2020. aug. 16. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!