Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Hogyan lehetne a barátnőmmel megértetni/elfogadtatni a helyzetet? Azok a fránya anyagiak.
Hosszú lesz, de akinek vasárnap este nincs más dolga, mint gyakorizni, az ráér elolvasni:)
Barátnőmmel friss a kapcsolat, öt hónapja vagyunk együtt. Nagyon összevalóak vagyunk, eddig a szokásos vitákat (amik mindenhol vannak), leszámítva minden működött.
Ő tanuló, én mikor összejöttünk átmenetileg alkalmi munkákból éltem, ős se keresett/kapott túl sokat. Nem nyomorogtunk, de nagyon kellett fognunk a pénzt.
Azóta engem felvettek egy céghez (régi álmom volt), ahol nagyon sokat keresek. Legszívesebben tejbe-vajba füröszteném, de ő makacsul ellenáll, veszekszik. Nem nagy dolgokat veszek neki, de mivel neki nem feltétlen telne rá, örök vita van.
Mit lehetne tenni? Nemetek korotokat írnátok?
Köszönöm előre is a segítséget.
(Írok példákat, ha gondoljátok)
Gratulálok az állásodhoz, de figyelembe kell venned, hogy a másik félben frusztrációt is okozhat, ha ő mindent megkap, de nem tudja viszonozni.
Azt javaslom, hogy tényleg apróságokkal lepd meg az elején, illetve ha jelenleg nem fogadja el a pénzt, akkor a jövőtökbe fektess bele. Tegyél félre közös lakásra, esküvőre, stb.
21/L
Kedves vagy nagyon és a barátnőd is biztos értékeli ezt, de engem pl. az nagyon zavarna, ha apárom sokat költene rám, úgy, hogy én nem tudom ezt neki viszonozni. Kicsit ilyenkor azt érzi az ember, hogy az "adósa" vagy, de nyilván ez nem igaz, csak érted. Szóval ez a helyzet elég kellemetlen tud lenni.
Ha tudsz félrerakni, az elég király, beszéld meg a barátnőddel is. Tegyetek félre a közös jövőtökre, mondjuk egy lakásra vagy autóra.
Azon kiakad hogy tejeskavet meg turoakarmicsodat viszel neki?
Akkor bizony komoly onertekelesi gondjai lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!