Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnál arra, hogy jobbra forduljanak a dolgok a kapcsolatodban?
O flegmatikus embertipus. O nyugodt,konfliktuskerulo. O tokeletes tars. Vedd eszre.
N
"Ő a férfi, de nem mszekol, nem töri a fejét munkaleetőségeken, jogosítvány megszerzésén..."
"10 órát dolgozik 2nap, utána 2 nap szabad"
Most akkor nem értem, szerencsétlen hát hova maszekoljon még? Hová keressen munkát? Te pl. mit dolgozol?
Szefintem túl sokat vársz el tőle... Nőként írom.
Elég szar emberismerő vagy, hogy 3 év alatt fejtetted csak meg, hogy ő ilyen! 😃
Nem tudom, hogy valóban flegmatikus-e de az tuti, hogy erősen introvertált. Tegát a személyisége ilyen. Ha neked ez nem megfelelő, akkor változtatni kell!
Őt nem tudod megváltoztatni, hiszen ő ilyen. Barátokkal kell kimozdulnod, iamerkedned kell!
Vagy ha szexszel van gond, akkor a kapcsolatot megváltoztathatod, de ha nem akar nyitott kapcsolatot, vagy semmit, amire te vágysz, akkor vége.
Én a helyedben... szerintem össze se jöttem volna ilyen bezárkózó emberrel 😃 de ha már így alakult, akkor előbb keresnék valakit, vagy már most elkezdeném a szingli életet, szakítani meg ráér...
De ez én vagyok, te ne legyél ilyen.gerinczelen! 😃
7
Szerintem te nem vagy tisztában az introvertált jelentésével.
Jajj neee :( tényleg tanár vagy? Hol és mikor végeztél?
Alapvető lenne tudnod a személyiségtípusokat, és hogy kit hogyan kezelj! Nem csoda, hogy itt tart az oktatás, ha a tanárok ennyire tudatlanok :(
És nyilván a párkapcsolatodban is jó lett volna, ha tudnád, ő milyen típus, és te milyen vagy.
Hát ez kicsit elkeserítő most. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!