Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnál arra, hogy jobbra forduljanak a dolgok a kapcsolatodban?
Ha én nem, akkor te, #8 pedig nem vagy tisztában a személyiségtípusokkal. A flegmatikus és a melankolikus introvertáltak.
Ez nem jelent mást, minthogy honnan szerzik az energiát.
Az introvertáltak szeretnek otthon lenni, akár egyedül (vagyis inkább magukkal), erős-igaz barátságokat kialakítani, stb... mert ebből szerzik az energiát. Nincsenek tiszta típusok. De mivel a kérdező barátját teljesen lemeríti a munka miatti kimozduláa, és 2nap feltöltődés szükséges neki, így elég valószínű, hogy szélsőségesen introvertált.
Hát ez már nem fog jobbra fordulni.
Én biztos nem élnék így.
Várj... elmenjen maszkolni azért hogy utána mondja hogy gyere el a moziba vagy étterembe?
Ezzel se lennétek sokkal előrébb...
Én már 8 éve és 9 hónapja várok. :/ :(
29/N.
#15 Mire?! Hogy be merd vallani magadnak, hogy tévedtél, és nincs remény a változásra? Végül is még lehet kb. 50 boldogtalan év előtted. Vagy válthatsz is, csak bátorság kérdése.
Ami téged illet, kérdező, én nem ragadnék le azzal, hogy vitatkozgatok a személyiségtípusok fogalmán, főleg úgy, hogy kevés infó van megadva a pontos meghatározáshoz, és nem is az a lényeg.
Az a megérzésem, hogy nincs köztetek megfelelő kommunikáció. Nem mondod el a szükségleteidet, nem kéred, nem hallgatod meg és ilyesmi. A követelőzés, a hiszti, az csak arra elég, hogy jobban bezárkózzon, és ne legyen változás. Gondolom, az alapvető szükségleted a boldogság, és szerintem ennek fontos tényezője a kölcsönös figyelem. Te megadod neki ezt a figyelmet? Ítélkezés nélkül? Bátorítod önkifejezésre, stb. vagy csak követelőzöl.
Esetleg párterápiára is érdemes lenne menni. Amúgy meg lehet, hogy depressziós, vagy egyéb önértékelési problémája van, vagy csak túl kényelmes.
Ha három év alatt nem változott semmi, és ugyanazt teszed, és ő is ugyanazt teszi, akkor mitől lenne változás majd 30 év múlva? Te sem leszel fiatalabb, és ő sem.
Nem várni kell: szeresd magad, és gondold át, hogy ő szeret-e téged, vagy sem. Jó-e neked ez, vagy sem. De legyél őszinte, és vállald a felelősséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!