Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit tehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Édesapámat és a mamamat hétfőn temettem el, vasárnap a barátom pedig szakított velem. Úgy érzem ez túl sok teher nekem, nagyon szeretem meg mindig de o nem akarja megbeszélni. Hogyan tudnék tovább lépni? 20/N
2017. ápr. 26. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed ennyi borzasztó dolog után lehet, hogy csak orvosi segítséggel tudod mindezt feldolgozni.

Részvétem.

2017. ápr. 26. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
Szedd össze magad és ne itt rinyálj, vannak, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint te...
2017. ápr. 26. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Adj magadnak egy kis időt! Gyorsan rá fogsz jönni, hogy az a pasi, aki ilyen helyzetben képes szakítani, egy könnycseppet nem ér.

Sajnos azon nem lehet változtatni, ha a szeretteink eltávoznak. Itt is csak az elfogadás, a méltó gyász és az idő lesz a gyógyír. Egyszer enyhülni fog a hiányuk.

Beszélj a barátaiddal. Van, hogy mást nem lehet tenni, csak kipanaszkodni magad. Van olyan, akire számíthatsz?

2017. ápr. 26. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Részvétem!

Ez most egy ilyen rémes időszak, de hidd el, lesz jobb!

Koncentrálj most a családodra, munkádra, keress meg egy régi barátot és öntsd ki neki a szíved (meg persze hallgasd meg őt is!) és próbáld rendezni, feldolgozni a saját érzelmeid, gondolataid.

2017. ápr. 26. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Gyász...

figyelemelterelés (akár új kapcsolat)

+

Idő

2017. ápr. 26. 14:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a segítséget, és a válaszokat. Ma már jobb, persze vannak hullamvolgyek de tudom hogy csak én segíthetek magamon!
2017. ápr. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!