Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem túl magam rajta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta? Vagy mit tehetnék?

Figyelt kérdés

10 hónapot voltam együtt életem szerelmével. Annyi jót kaptam tőle, amennyit soha senkitől, tudom, hogy az életénél is többet jelentettem neki, de egyidiótabarom voltam és visszaéltem vele, azt hittem, bármit megtehetek. (Nem csaltam meg) De közölte, hogy sajnálja, nem tud velem lenni tovább, mert szeret, de a szerelem elmúlt, kioltotta a sok megalázás, amit tőlem kapott.

Nagyon nagyon sajnálom, amit tettem, elbisbmijdtam neku és jóvá akartam tenni, de nem hagyja már. Ő a mindenem, nem tudok se aludni, se enni nélküle. Bármit csinálok, csak ő jut róla eszembe.

Nem kérlek olyan válaszokat, hogy milyeb rossz ember vagyok, így is rosszul érzem magam. Nagyon szenvedek, vissza akarom őt kapni és szinte folyamatosan csak ez jár a fejemben.

Mit tegyek? Van még esély arra, hogy idővel visszajön hozzám? Ha igen, vajon mennyi? 3 hete nem tudok róla semmit, azóta nem keres.

21L

2016. szept. 22. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit tettél ,vagy hogy viselkedtél vele hogy odáig jutott a dolog hogy szakitás lett a vége?
2016. szept. 22. 13:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon megalázóan beszéltem vele. Voltak dolgok, amik zavartak, de ahelyett, hogy tiszta fejjel megbeszéltük volna, nagyon csúnya dolgokat vágtam a fejéhez.
2016. szept. 22. 13:10
 3/11 A kérdező kommentje:
És ez sajnos nemcsak egyszer fordult elő. A kapcsolatunk vége fele már napi szinten veszekedtünk, de úgy érzem, nem volt akkora baj, hogy ne tudtuk volna megoldani.
2016. szept. 22. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem adj neki időt,biztos megvan bántva de ha még ő is szeret téged,vagy jelentesz valamit neki,még hejre hozhatod.
2016. szept. 22. 13:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Vajon mennyi időre lehet szükség?
2016. szept. 22. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát azt pontosan nemtudom,te ahogy érzed annyi időt adsz.remélem hejre fogod tudni hozni ,legyen sok szerencséd
2016. szept. 22. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tisztelted, úgy beszéltél vele, mint más a kutyájával sem. Többször is.

A következő kapcsolatodban tiszteld jobban a párodat és nem fog kiábrándulni belőled!

2016. szept. 22. 13:40
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsó, szerinted akkor adjam fel és végleg elveszítettem?
2016. szept. 22. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezek után, a egy kicsit is értelmes, nem fog visszamenni hozzád akkor sem, ha fejre állsz.. Az ilyen tüskék, kiábrándulások nem múlnak el, ő is nyíltan megmondta, hogy nem fog működni, teljes joggal.. Még ha meg is bocsátana, a következő vitánál minden ugyanúgy visszajön majd.. Amit tehetsz, hogy tanulsz belőle, és a következő pasid nem üldözöd el magadtól ezzel a viselkedéssel.
2016. szept. 22. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok.

Igen, azt gondolom, őt már el kell engedned. Minden egyes kapcsolat, amiben élünk, egy tanítás. Mindenki azért kerül az életünkbe, hogy megtanítson valamire. Neki az volt a dolga, hogy mérsékeltebb viselkedésre tanítson téged. Valószínűleg lesz még néhány kapcsolatod, amelyekben különböző dolgokat fogsz megtapasztalni és általuk fejlődni, míg egyszer majd megérsz arra a szintre, hogy egy élhető, teljes mértékben értékes kapcsolatban teljesedhess ki.

2016. szept. 22. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!