Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam rajta? Vagy mit tehetnék?
10 hónapot voltam együtt életem szerelmével. Annyi jót kaptam tőle, amennyit soha senkitől, tudom, hogy az életénél is többet jelentettem neki, de egyidiótabarom voltam és visszaéltem vele, azt hittem, bármit megtehetek. (Nem csaltam meg) De közölte, hogy sajnálja, nem tud velem lenni tovább, mert szeret, de a szerelem elmúlt, kioltotta a sok megalázás, amit tőlem kapott.
Nagyon nagyon sajnálom, amit tettem, elbisbmijdtam neku és jóvá akartam tenni, de nem hagyja már. Ő a mindenem, nem tudok se aludni, se enni nélküle. Bármit csinálok, csak ő jut róla eszembe.
Nem kérlek olyan válaszokat, hogy milyeb rossz ember vagyok, így is rosszul érzem magam. Nagyon szenvedek, vissza akarom őt kapni és szinte folyamatosan csak ez jár a fejemben.
Mit tegyek? Van még esély arra, hogy idővel visszajön hozzám? Ha igen, vajon mennyi? 3 hete nem tudok róla semmit, azóta nem keres.
21L
Nem tisztelted, úgy beszéltél vele, mint más a kutyájával sem. Többször is.
A következő kapcsolatodban tiszteld jobban a párodat és nem fog kiábrándulni belőled!
Utolsó előtti vagyok.
Igen, azt gondolom, őt már el kell engedned. Minden egyes kapcsolat, amiben élünk, egy tanítás. Mindenki azért kerül az életünkbe, hogy megtanítson valamire. Neki az volt a dolga, hogy mérsékeltebb viselkedésre tanítson téged. Valószínűleg lesz még néhány kapcsolatod, amelyekben különböző dolgokat fogsz megtapasztalni és általuk fejlődni, míg egyszer majd megérsz arra a szintre, hogy egy élhető, teljes mértékben értékes kapcsolatban teljesedhess ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!