Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ezt hova tegyem? Nem értem mit akar, ti mit szóltok ehhez? Mi lenne a legjobb amit tehetnék?
A volt barátnőm, akivel kb egy éve szakítottam újra írogat msn-en ieneket h én vagyok az egyetlen srác aki meg tudja nevettetni, én vagyok a legrendeseb srác meg, hogy tudja, hogy ő szúrta el és bocsássak meg neki, de nem mondta, hogy újra szeretné kezdeni a kapcsolatot. Ha meg barát akar lenni nem kell ennyire nyalja a seg_met. Ez az egy év alatt még volt egy barátja akivel pár hetet, max egy hónapot járt. Én még érzek valamit iránta, majdnem teljesen kivertem a fejemből s most megint felidézte az emlékeket. Közeli barátjaként nem bírnám látni más fiúval, viszont azt se mondhatom, hogy hagyjál békén s kopj le. Amúgy újrakezdeni, nem tom ha lenne értelme, mert most 100km-el távolabb lakom.
Mit tanácsoltok? Mi lenne a legjobb megoldás? Azt ne mondjátok, hogy kérdezzem meg tőle, hogy mit akar, hisz ti is tudjátok, hogy az nem úgy megy. Nem akarom, hogy feltétlenül lássa, hogy még "szeretem".
Én 19 fiú Ő 17 lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!