Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb fiúhaveromba szerettem bele, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
9.osztály kezdése óta ismerjük egymást szal jópár hónapja. Közös bennünk rengeteg minden. Szerintem teljesen összeillünk. A külsőmmel nincs baja, sőt. Csak a legjobb haverja rám van kattanva így kicsit meg van kötve a keze. Elvégre ők évek óta barátok, mi meg csak pár hónapja ismerkedtünk meg. Nem tudom...ő nem kezdeményez, lehet a barátja miatt, vagy valami másért. Nincs egyikünknek se párkapcsolata...Szerintetek mit mondjak neki? Mit csináljak?2011. máj. 4. 20:40
1/7 anonim válasza:
Küldel látványosan a haverját a pékdákeszébe,látni fogja,hogy neked az nem kell! Utána nyiss felé!:D
2/7 anonim válasza:
Szerintem is mond meg a haverjának előtte hogy, nekem ne jössz be de határozottan hogy vegye a lapot. Aztán amikor
leszállt rólad a haverja akkor kezdj el vele flörtölni
ha nem hülye venni fogja hogy mi a helyzet.
3/7 anonim válasza:
attól hogy a csaj elküldi a haverját, még nem fog reagálni, mert attól még a legjobb barátja marad... Szerintem ez felejtős, csak veszekedések lennének köztük
4/7 A kérdező kommentje:
de sajnos nagyon szeretem...
2011. máj. 4. 21:03
5/7 anonim válasza:
1. mondd meg a másik srácnak, hogy nem tetszik neked, de a haverja igen
2. rögtön ezután mondd meg a haverodnak, hogy tetszik neked
3. várj még egy kicsit, mire ezeket megteszed, hogy biztos legyél magadban
ja, amúgy én 11.es vagyok, és csak most jutottam el arra a szintre, hogy oda merjek állni valaki elé és be merjem vallani ha tetszik.. szóval lehet nem fog menni
7/7 A kérdező kommentje:
igen
2011. máj. 19. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!