Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb amit tehetnék? .
Mindig próbálom magam megoldani a saját helyzetem, de ide kell fordulnom, mert nemtudok dönteni...meg azt se tudom mit csináljak =/. Fiatal vagyok még tudom(15/f).. de rohadtul zavar ez az egész.. úgy 2009 végén összejöttem egy lánnyal, ment minden.. bár párszor szétmentünk de nembírtuk egymás nélkül és folytattuk a kapcsolatunkat, szerelmesek és bolondok voltunk.. Más véleménye szerint már akkor hagynom kellett volna amikor először szakítottunk, de ugye biztos tudjátok milyen érzés amikor az agyatok tudja mi lenne a helyes és a szíved húz más helyre..
A lényeg h szakítottam idén a lánnyal.. olyan február környékén és egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, ugyan úgy, sőt jobban szeretem, viszont van egy lány aki össze akar jönni velem. ._. szoktunk találkozni, és próbálok beleszeretni mert más azt mondta h úgytudom az exem elfelejteni a legjobban, ha új kapcsolatot kezdek.. eddig nem úgy tűnik.. milyen lépésekre szánjam el magam? :S.. ha kéne még infó akkor írjatok. előre is köszi.
Azért nem ajánlanám az új kapcsolatot, mert azzal csak áltatnád az új lányt. Benne is az exedet keresnéd, sosem tudnál beleszeretni. Én azt tudom neked mondani, hogy felejtsd el a kapcsolatokat mindaddig, míg nem találkozol egy olyan lánnyal, aki komolyan felkelti önmagáért az érdeklődésedet - magyarul, hogy nem felejteni akarsz vele, hanem akarod őt.
Lehet, hogy nem könnyű egyedül, de idővel jobb lesz, hidd el. Remélhetőleg sokat tanultál az előző kapcsolatodból, ami nagyon hasznos lesz a jövőben.
Csinálj programokat a haverjaiddal, családtagjaiddal (testvérek, ha vannak), vagy akár egyedül - kezdj el űzni valami sportot.
21/L
Nagy butaság, amit az ismerősöd mondott, ez pont forditva van.
Először légy túl az előzőn és utána kezd új kapcsolatot, mert ha még mindig a másik lány jár a fejedben, addig csak áltatod magadat és a másik lányt is.
Én is elkövettem már azt a hibát, hogy nem hevertem ki az előző kapcsolatomat és belkementem egy másikba.
Mondanom sem kell, elég csúnya vége lett, fél évig úgy voltam együtt a két fiúval, hogy az egyik nem is tudott a másikról én meg örlődtem közöttük.
Emellett meg végtelenül undoritó dolog volt, amit tettem.
Azt viszont tudom javasolni, hogy legyél együtt az első lánnyal, akkor talán végleg le tudod majd zárni.
Mikor újra összejöttem az emlitett volt barátommal, már éreztem, hogy nem az igazi és miután szakitottunk, nem törtem le és akkor fogtam fel, hogy túl vagyok rajta.
Szóval sokan mondják, hogy az újrakezdés butaság, de például az én esetemben tökéletesen jó volt arra, hogy végleg lezárjam a dolgot magamban is.
L/24
köszi a válaszokat =|.
első válaszoló: de akkor most mit mondjak szegény lánynak? :s... első pasija lennék..uhh..
ez a 3 hónap vagy kitudja mennyi..nememléxem mikor szakítottunk, de 1 évnek tűnt =(..
ne mondj el semmit ha nem kérdez rá !
és nyugi nagyon hamar tul leszel rajta ha összejössz a másikkal !
22 év alatt egyszer sem volt olyan hogy ne tudta volna az uj elfeledtetni a régit !
igazad van nem jo ! de rengeteg problémát elkerülhetsz vele ! rengeteg veszekedést , féltékenységet bizalmatlanságot...
de mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mit hogyan csinál !
de majd rájössz ha összejösztök és véletlenül dumálsz az exeddel és az uj rákérdez hogy mit csináltál ma menyivel okosabb lett volna azt mondani hogy gépeztem .. aludtam .. vagy leküldött anyám a bevásárolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!