Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogyan tegyem jobbá a kapcsolatunkat? 18L
2éve vagyok együtt a párommal, ő is 18éves. Mostanában nagyon sokat veszekszünk, úgy érzem picit eltávolodtunk egymástól. Nem vagyok így boldog, viszont nagyon szeretem.
Közben belépett a képbe egy másik fiú, aki nagyon kedves velem, és folyton azt hajtogatja, hogy hagyjam ott, ő boldoggá tesz, nagyon szeret. Zavar, hogy néha egy nap alatt többet beszélgetünk, mint a párommal egy hét alatt. :(
Viszont én a barátommal szeretném rendbehozni a dolgokat.
Valaki volt már ilyen helyzetben? Mit javasoltok?:)
Köszönöm! 18L
szia!
Furcsa, hogy a párod ennyire nem kíváncsi rád.:(
Nem tudom, én még nem voltam ilyen helyzetben.
Az a másik fiú a nagyon erőszakosnak tűnik.Szerintem a pároddal töltsetek együtt egy szép délutánt, ha úgy érzed mondd le neki, hogy hiányzik neked, mert nagyon szereted, és szeretnél vele többet lenni.Ha igazán szeret, megpróbál mindent megtenni, csak hogy veled lehessen meglátod.:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!