Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a baratnom es az eletem. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Sajnos, igen komoly alkoholfogyasztasi problemam van. Nagyon sokat iszom es erre rament a parkapcsolatom. A baratnom szakitott velem es letiltott/torolt. Azt mondta undorodik tolem. Rengeteg penzt herdaltam el es a tetejebe a munkam is elveszitettem. A szuleimmel, barataimmal teljesen megromlott a viszonyom. Egyedul maradtam. Vissza akarom kapni a baratnom mert szeretem. Nem tudom, mit tehetnek. Mar az ongyilkossag gondolata megfordult a fejemben. Mit tehetnek? Ennyire elveszett meg sosem voltam... 27/ferfi2019. júl. 26. 12:03
1/16 anonim válasza:
Nem tudod, hogy mit tehetnél?! Mondjuk kezdd ott, hogy leállsz a piával. Aztán keress egy új melót. Hozd rendbe a kapcsolatod a családoddal. Utána bőven ráérsz csajozni.
3/16 anonim válasza:
Gondolom, nem előjel nélkül történt egyik sem.
Ez a pofon talán elég nagy volt, hogy változtass az életeden, és ne az ital legyen az első helyen.
Ha a barátnőd annyira fontos lett volna, akkor leteszed a piát, mikor először kéri.
4/16 A kérdező kommentje:
Vissza akarom szerezni ot. Es azt a rengeteg penzt is, amit elvesztettem.
2019. júl. 26. 12:16
5/16 anonim válasza:
Akkor tedd le a piát és menj dolgozni. Az a helyzet, hogy az alkeszokat senki sem fogja sajnálni, így téged sem. Vagy megváltozol vagy maradsz továbbra is ilyen. De a vège az lesz, hogy hajléktalan leszel és erről csak te tehetsz.
6/16 anonim válasza:
Hat az elso hogy teljesen leallsz a piaval. Ha ez nem megy, a tobbi sem fog.
7/16 anonim válasza:
1. leállsz a piával
2. keresel munkát
3. helyrehozod a viszonyod a szüleiddel és a barátaiddal
4. felkeresed az exed
8/16 anonim válasza:
Az ilyenek, mint te, soha nem teszik le a piát, inkább elveszítenek mindent. Te nem is szeretted azt a nőt. Ha szeretnéd, nem innál. Felénk mostanában több 40 körüli pasi is belepusztult az ivásba. Nőjük se volt, semmijük.
9/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ilyen helyzetben is kötelező az alkoholt letenni!
Hosszabb rehabilitáció után képes leszel stabil állapotban új életet kezdeni!
Ha úgy döntesz,hogy bevonulsz a magad és mások javára,tudok egy kiváló helyet ajánlani!
Én már 9 hónapja gyógyulok ott!
10/16 anonim válasza:
Ahogy mindenki írta. Az első és legfontosabb lépés, hogy felhagysz az ivással! Ha ez megvan, a többi már gyerekjáték lesz.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!