Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a baratnom es az eletem. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Sajnos, igen komoly alkoholfogyasztasi problemam van. Nagyon sokat iszom es erre rament a parkapcsolatom. A baratnom szakitott velem es letiltott/torolt. Azt mondta undorodik tolem. Rengeteg penzt herdaltam el es a tetejebe a munkam is elveszitettem. A szuleimmel, barataimmal teljesen megromlott a viszonyom. Egyedul maradtam. Vissza akarom kapni a baratnom mert szeretem. Nem tudom, mit tehetnek. Mar az ongyilkossag gondolata megfordult a fejemben. Mit tehetnek? Ennyire elveszett meg sosem voltam... 27/ferfi2019. júl. 26. 12:03
11/16 anonim válasza:
jajj mindjárt megsajnálunk....te piás idióta.
Ha tenni akarsz valami jót az életben akkor hagyd békén a volt barátnődet, hogy boldog életet élhessen és elfelejthesse azt a sok rosszat amit veled megélt!
12/16 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy visszakapod őt és a pénzt is. Ezek elúsztak, ezt tudatosítanod kell.
Amit tenni tudsz, az az egészséged megőrzése, további pénz elivásának a megakadályozása, illetve a családoddal helyreállítani a kapcsolatot.
Mindenképpen le kell tenned a piát, akár elvonóra menni.
13/16 A kérdező kommentje:
A penz reszet elfogadom, de a baratnom elvesztesebe beleorulok.
2019. júl. 26. 13:48
14/16 anonim válasza:
Egyébként hány éves kapcsoltaról beszélünk?
15/16 anonim válasza:
1. Kidobod a piát mint a csajod téged.
2. Keresel munkát és pénzt.
3. Lenyűgözöd a csajt (vagy egy másikat) a pozitív átalakulással.
Vagy iszol tovább és szép lassan beledöglesz. Kár érted mert ennél a verziónált tudsz te jobbat is.
16/16 anonim válasza:
Vmit vmiért. Ha leteszed a piát akkorsztema bnőd visszafogad de ne gondolkodj túl sokat mert ha csak sirankozol ülsz a babérjaidon akkor nem lesz az életedből semmi. Hallottam már olyat hogy Vikinek sikerült leszoknia de nagyon ritka eset. Egyébként nem lehetetlen csak nem lesz könnyű. Egy cél lebegjen előtted hogy szerzel munkát és a bnőddet visszakapd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!