Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A no-kontakt mennyiben segít túlleni valakin, elfelejteni őt?
Figyelt kérdés
Barátnőm elhagyott egy másik férfi miatt. Már két hónapja csinálom a no kontaktot de semmivel nem jobb, ugyanúgy fáj a szakítás, szorongok, hiányzik. Mikor lesz jobb?aug. 29. 13:59
11/13 anonim válasza:
Szerintem ironikus módon pont az ha kapcsolatban maradtok, akkor szép lassan leépülnek az érzések, én legalábbis ezt tapasztaltam, akivel "no contact" lett, az még két évvel később is hiányzott, pont, mert akit szeretsz és nem tudod mi van vele, eszedbe jut, az aki meg elérhető bármikor, meg tudod kérdezni merre dolgozik, hogy van, én máris nem agyaltam rajta, leggyorsabban abból a két kapcsolatból gyógyultam ki, akikkel még utána sokáig beszéltünk vagy beszélünk.
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó tudod nem egy felemelő élmény azt hallgatni tőle milyen jól vannak az új párjával, mennyire boldog vele, házasságot tervez vele, stb.
Akkor már inkább a no kontakt.
szept. 2. 22:50
13/13 anonim válasza:
12! Neked lehet...főleg, ha ő dobott, de engem az ilyesmi sose viselt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!