Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni 6 év után?
Kutyaharapást szőrével.
Keress gyorsan mást, és hamar felejtesz.
Nálam bevált.
1x emésztettem magam sokáig ugyanígy, értelemtlenül.
Ma már olyan pipa vagyok rá, hogy felrúgnám, ha szembe jönne velem.
A megcsalt és elhagyottnàl elengedtem volna a csajt, te mégsem tetted.
Bàtya, te időmilliomos vagy, h 15évet àldozol egy nőre?
Első volt?
Szerető amúgy a csalàdod, milyen torzulàsokon ment végig a személyiséged gyerekkorodban?
Próbáld meg úgy elküldeni álmodban, hogy elalvás előtt imádkozol: ne tudj ragaszkodni a régmúlthoz! Kísértés kerüljön el!
Vagy pedig amilyen gyorsan magadhoz térsz ezután, jegyezd le egy álomnaplóba, hogy csak egy negatív, nemkívánatos kötődési minta tér vissza.
Ezek olyan élettani események az agyban, mintha energiavámpír szívna le.
Én spirituálisként úgy gondolnám, hogy eredetileg még együtt kéne lennetek és ő is ugyanígy szenvedhet másik ember nélkül. Ilyenkor sajnos tönkremegy a két életút. Viszont ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy táncolj vissza. Mert nem érdemli meg. Igazából ennél többet nem tehtsz és jól tetted, sajnos talán sokat kell még várnod. Kösd le magadat, élj jól egyedül is, utazzgass egyedül is, meditálhatsz, mantrázhatsz, és így tovább.
Hármas tanácsa nem rossz, de mantrában a "nem" és a "ne" nem működik. Vagyis tagadás nem működik, másképpen kell átfogalmazni.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!