Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy valakit lassan 3 éve nem tudok elfelejteni?

Figyelt kérdés
Nem végződött jól a dolog... Mindössze 3 hónapig tartott és én csúnyán megsérültem lelkileg, mert nem bánt jól velem... "Burkoltan" azt is megkaptam, hogy egyáltalán nem vagyok az esete, hogy visszataszítónak talál, ráadásul amikor éppen nem egymással voltunk egy térben, valamiért folyamatosan csak veszekedtünk üzenetben... Pedig én csak érdeklődtem, hogy mit csinált délután, milyen napja volt stb. Egyszerűen csak többet akartam vele beszélgetni, mert annyira kíváncsi voltam rá. De végig azt éreztem, hogy nem vagyok neki fontos és ez valószínűleg azért lehetett, mert elmondása szerint ő egyáltalán nem volt belém szerelmes, csak már annyira várta, hogy eljöjjön az első lány az életébe, ezért ha nagy nehezen is, de eljött egy személyes találkozóra, majd ezt követte még legalább 10... Viszont én az első alkalommal valami olyasmit éreztem, amit korábban még soha... Emlékszem, hogy amikor megláttam a buszmegállóban, már akkor majd' kiugrott a szívem a helyéről és az első gondolatom, amikor felszállt mellém a buszra, az volt, hogy milyen gyönyörű szeme van... Szóval, ja... Mondhatjuk nekem szerelem volt első látásra, az az érzés, amit előtte éveken keresztül hajszoltam, de sajnos nem lelt viszonzásra... Miután szakítottunk még volt jópár írásbeli kísérlet arra, hogy beszélgessünk, ha csak barátokként is vagy bármi, de minden egyes alkalommal szinte remegtem, olyan szorongást váltott ki belőlem. Lefogadom, hogy emiatt sokszor hülyének is nézett és nem hitt nekem. Nem engedhettem meg magamnak, hogy ez elvonja a figyelmemet a tanulásról és egyéb dolgokról, ezért többnyire én szakítottam meg a vele való beszélgetést. Néha úgy érzem, hogy talán ő lenne az, aki betölthetné a bennem lévő űrt. Tudom, hogy bármikor írhatnék neki, de egyrészt tartok a reakciójától, másrészt, ha eddig minden egyes kísérletünk kudarcba fulladt, akkor semmi értelme tovább rágódnom miatta. Esküszöm még ennyi idő után is féltékeny lennék, ha azt látnám, hogy kapcsolatban van, mindennek ellenére is... Ez nem egy szép dolog, de ez van. El kell most már végre engednem, csak nem tudom hogyan. Mindenesetre ezt most nagyon jól esett kiírni magamból.

2024. jún. 4. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jön valaki majd akibe szerelmes leszel és ő is beléd, az majd elfelejteti, ha nem is teljessen de nem fogsz már rágódni rajta!
2024. jún. 4. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy senki, még csak kicsit sem tudott megfogni azóta... Nem tudom ő akkor hogyan lehetett rám akkora hatással, de amikor először megláttam, alig akartam elhinni, hogy ez velem történik vagy hogy egyáltalán megérdemlem-e. Még sosem vonzódtam annyira senkihez. Túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen... És sajnos az is volt. Nem biztos, hogy lesz még ilyen élményben részem, valószínűleg ezért húz vissza a szívem hozzá.
2024. jún. 4. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Soha ne add fel a reményt, hogy lehet más személy is aki megfog majd! Bár, azt mondják az első szerelmet, azt soha nem lehet elfelejteni! Ezt mondjuk tapasztalat is..

De így akkor tudatossan kell elterelni a gondolataidat róla. Ne kutakodj utánna, ne keresd vele a kapcsolatot...így csak tönkre teszed magad, és az idő meg tellik. Így nem is tudsz magadhoz közel engedni senkit, nem tudsz beleszeretni senkibe,... jó lehet olyan "szerelem első látásra" nem lesz, de esélyed se lesz a boldogságra.

Írom ezt úgy, hogy megértem amit érzel és amit gondolsz...voltam(/vagyok) hasonlóban.

1#

2024. jún. 4. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a franc fogott meg benne? Az, hogy megalázott?
2024. jún. 4. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:

4/4: Amikor személyesen találkoztunk, akkor nagyon kedves, figyelmes volt és ezeknek az alkalmaknak az emléke akar néha felszínre törni...

Illetve időközben elég sokat változtam külsőre és belsőre is, azt gondoltam ezek után talán lehetne más véleménye rólam.

2024. jún. 4. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:
10+ év nálam. Most megnyugodtál? :D
2024. jún. 5. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!