Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valakit lassan 3 éve nem tudok elfelejteni?
Soha ne add fel a reményt, hogy lehet más személy is aki megfog majd! Bár, azt mondják az első szerelmet, azt soha nem lehet elfelejteni! Ezt mondjuk tapasztalat is..
De így akkor tudatossan kell elterelni a gondolataidat róla. Ne kutakodj utánna, ne keresd vele a kapcsolatot...így csak tönkre teszed magad, és az idő meg tellik. Így nem is tudsz magadhoz közel engedni senkit, nem tudsz beleszeretni senkibe,... jó lehet olyan "szerelem első látásra" nem lesz, de esélyed se lesz a boldogságra.
Írom ezt úgy, hogy megértem amit érzel és amit gondolsz...voltam(/vagyok) hasonlóban.
1#
4/4: Amikor személyesen találkoztunk, akkor nagyon kedves, figyelmes volt és ezeknek az alkalmaknak az emléke akar néha felszínre törni...
Illetve időközben elég sokat változtam külsőre és belsőre is, azt gondoltam ezek után talán lehetne más véleménye rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!