Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A no-kontakt mennyiben segít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A no-kontakt mennyiben segít túlleni valakin, elfelejteni őt?

Figyelt kérdés
Barátnőm elhagyott egy másik férfi miatt. Már két hónapja csinálom a no kontaktot de semmivel nem jobb, ugyanúgy fáj a szakítás, szorongok, hiányzik. Mikor lesz jobb?
aug. 29. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ezt a no kontaktot tartsd is. Felesleges fenntartani olyan kapcsolatot, aminek már nincs jövője.
aug. 29. 14:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 6 hónap, de ha rá írsz, nézegeted annál tovább tart.
aug. 29. 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél változó, hogy mennyi idő kell neki. A nő kontakt mellett nekem az is segített, hogy kitöröltem az üzeneteket, letöröltem mindenhonnan, hogy ne is tudjam nézni, hogy mikor aktív, ne tudjam vissza olvasni az üzeneteket
aug. 29. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút a legjobb módja a továbblépésnek, még ha most nem is érzed úgy.
aug. 29. 14:28
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyunk egyformák, nekem semennyire. A figyelemelterelő vagy fárasztó elfoglaltságok sem. Nálam kizárólag az tud segíteni, ha jön valaki, aki képes felülírni őt. Csak nem nagyon jön...
aug. 29. 14:45
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Természetesen nem tartom vele a kapcsolatot, nem nézegetem, közös dolgok mentek a levesbe, csak valahogy mégsem érzem magam jobban ezért is kérdeztem.

aug. 29. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem lesz, ha igazán szeretted. Az 5-ös látja jól.
aug. 30. 04:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem ez mindig nagyon fontos. Sajnos egy szakításkor nem szeretsz ki azonnal valakiből, hozzá kötnek az emlékek, a közös viccek, tervek, kedvenc sorozatok. A no kontakt nem arra jó, hogy attól kevésbé vagyok szomorú, hanem hogy elindítja a lezárást, és a gyászfolyamatot. Ha így nézzük akkor igazából sokkal szomorúbb vagyok, mintha még találkozgatnánk és bennem maradna a remény (akár tudat alatt is), hogy ebből még lehet valami. Viszont sokkal biztosabb lezárást jelent és hosszú távon nekem jobban bevált.

Szóval sajnálom, de ennek így van a rendje és módja, sajnos ez fáj. De kitartást!

szept. 2. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Két hónap kevés, még nagyon friss az egész. Állítólag az együtt töltött időnek kb. a fele kell, hogy túljussunk rajta. Van benne valami, annak idején 1,5 év után tettem túl magam a szakításon. Bő 3 évig jártunk. A no contact nagyon fontos, így folytasd tovább, véletlenül se érdeklődj utána semmilyen formában. Az idő majd rendezi a dolgokat.

N

szept. 2. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Meny at full contactra ott kiverik beloled az erzelmeket is..
szept. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!