Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A no-kontakt mennyiben segít túlleni valakin, elfelejteni őt?
Köszönöm mindenkinek.
Természetesen nem tartom vele a kapcsolatot, nem nézegetem, közös dolgok mentek a levesbe, csak valahogy mégsem érzem magam jobban ezért is kérdeztem.
Nekem ez mindig nagyon fontos. Sajnos egy szakításkor nem szeretsz ki azonnal valakiből, hozzá kötnek az emlékek, a közös viccek, tervek, kedvenc sorozatok. A no kontakt nem arra jó, hogy attól kevésbé vagyok szomorú, hanem hogy elindítja a lezárást, és a gyászfolyamatot. Ha így nézzük akkor igazából sokkal szomorúbb vagyok, mintha még találkozgatnánk és bennem maradna a remény (akár tudat alatt is), hogy ebből még lehet valami. Viszont sokkal biztosabb lezárást jelent és hosszú távon nekem jobban bevált.
Szóval sajnálom, de ennek így van a rendje és módja, sajnos ez fáj. De kitartást!
Két hónap kevés, még nagyon friss az egész. Állítólag az együtt töltött időnek kb. a fele kell, hogy túljussunk rajta. Van benne valami, annak idején 1,5 év után tettem túl magam a szakításon. Bő 3 évig jártunk. A no contact nagyon fontos, így folytasd tovább, véletlenül se érdeklődj utána semmilyen formában. Az idő majd rendezi a dolgokat.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!