Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonjam be az új párom?
Figyelt kérdés
8 évig voltam együtt egy férfival. 1 éve lett vége, 1,5 hónapja lett egy új párom. Nagyon jó minden vele. Az exem folyamatosan naponta ír és zaklat. Mondtam a páromnak, mert tiszta lappal akarok játszani. Hogy engem ő már nem érdekel, de mégis ott van a háttérbe. Tiltva van mindenhonnan, mégis megoldja hogy hívjon, írjon. Fenyegett, hogy el jön hozzám beszélni. Nem érti meg, hogy mást szeretek. A párom azt momdta, hogy addig nem szól bele, amíg nem kérem. Mert mondtam neki, hogy nem akarom bevonni. de szerintetek ő le tudja állítani? Vagy kérjem meg rá? Én már idegileg kikészülők az exemtől.aug. 26. 22:04
11/14 A kérdező kommentje:
Azzal semmit nem fogok érni. Mire lesz belőle valami, az sok sok idő. És tapasztalatból mondom, amíg vér nem folyik vagy nem lesz rongálás, nem foglalkoznak "családi drámákkal". Ezt sajnos nekem kell intéznem :/ de akarmennyire igyekszem nem tudomást venni róla, teljesen kifeszít belülről.
aug. 27. 08:37
12/14 anonim válasza:
Nekem is csinálta ezt az exem, sőt ő odáig ment hogy a páromat is rendszeresen hivta másik számról. Mindig mindent tiltottunk, végül elfogytak a lehetőségei, amik gondolom a barátai telefonjai voltak.
13/14 anonim válasza:
9-es vagyok, rendőrként írtam le neked, hogy mit kell tenned pontosan. Ha további segítség kell, írj rám. Nincs olyan, hogy vérnek kell folyni. Ha tényleg tenni akarsz valamit akkor tedd.
14/14 anonim válasza:
Lehet sokára lesz belőle valami,de legalább lesz. Ha nem állsz neki, akkor nem marad abba a zaklatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!