Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel, hogyan vonjam el a figyelmem ezek után?
Figyelt kérdés
Pár hónapig ismerkedem egy férfivel. Rájöttem, hogy érzelmileg (legalábbis számomra) elérhetetlen. Látszott már az elején is, de folyamatosan szembeköptem magam. Valahogy megvolt a illúzió mintha. Magát a kapcsolatot nem sajnálom, de valahogy üres vagyok, mintha elvette volna az öbizalmam, önbecsülésem egy részét.
Két év óta, ő volt az első férfi, aki érdekelt, aki iránt tudtam kötődni egy kicsit.
2022. márc. 2. 10:28
1/5 anonim válasza:
Szeva
Kort nem írtál de megkockáztatom.
Este, romantikus zene-film, egy kis fagyi és a többit a fantáziádra bízom.
3/5 anonim válasza:
Vajon miket tehetett hogy ezt érzed..
“ mintha elvette volna az öbizalmam, önbecsülésem egy részét.”
4/5 anonim válasza:
Megfeneklett csónakunk az érzelmek morajló tengerének horizontján.
5/5 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben, azért érzed, hogy elvette az önbizalmad, mert nem tudtál belőle olyan érzelmeket kiváltani, amit szerettél volna és magadban keresed a hibát. Hidd el, nem passzolhatunk mindenkivel, tudom, hogy most fáj, de idővel majd látni fogod, hogy nem véletlen alakult így. Addig viszont foglald el magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz, én pl. imádok rajzolni/festeni, túrázni, biciklizni, ezek nagyon jót tettek a lelkemnek 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!