Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen hogya vonjam fel egy srác figyelmét egy tanfolyamon?
Figyelt kérdés
Nem nem akarok pucérkodni elötte se szexre invitálni meg hasonló. Rendes komoly kapcsolatot szeretnék vele. De nem tudom hogyan közelítsek felé úgy h ne csak barátkozni akarjon velem? Ismerős viszonyban már vagyunk de fogalmam sincs h hogyan tovább mert egy kapcsolatom se volt még.2018. szept. 15. 14:24
1/6 anonim válasza:
Mondd el neki kerek perec, hogy tetszik neked! Mi férfiak a szóból értünk.
2/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, van-e barátnője, miért nincs, miket szokott csinálni esténként... Érdeklődj, látta-e ezt vagy azt a filmet a moziban stb. Ha erre sem veszi a lapot, jöhetnek a radikálisabb intèzkedések.
3/6 anonim válasza:
Kettessel ellentétben én nem javaslom ezt a vallatást. Rühellem, mikor azzal kezdi valaki, hogy van-e barátnőm, miért nincs, hány volt és a többi. Úgy érzem, vizsgáztatva vagyok.
Egyszerűen hívd el egy kávéra. A többi úgyis kiderül.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is ismerd meg egy kicsit, ha pedig megvagy már vele, akkor keress közös pontokat és beszélgess vele róla, keress alkalmat, hogy kettesben lehessetek tanfolyamon kívül. Pl. hasonló zenét szeret mint te, kérdezd meg, hogy van-e kedve eljönni veled koncertre. Ha szereti az XYZ kaját, kérdezd meg, hogy van-e kedve tanfolyam után kipróbálna az ZYX éttermet, amiről azt hallottad, hogy jó-e. Ha rákérdezel olyan dolgokat, hogy mi jót szokott csinálni, vagy meséljen róla, hogy mi jót csinált a héten, akkor előkerülhetnek olyan témák, amiből következtethetsz, hogy van barátnője vagy sem. ha barátnője van, akkor valószínűleg kimenti magát a fenti találkozókból is.
5/6 anonim válasza:
Szuper tanácsok, egészen valószínű, hogy a 0 párkapcsolati tapasztalattal rendelkező kérdező, aki talán szűz is még, majd csak simán elhívja a csávót randizni, mert az úgy a legegyszerűbb és a legtisztább. Ti hol éltek?
6/6 anonim válasza:
A nők simán elvárják ugyanezt a férfiaktól, hát miért ne tehetnék meg ők is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!