Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen ötlettel vonjam el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötlettel vonjam el a párom figyelmét a laptopjáról?

Figyelt kérdés

Túrázni kirándulni nem akar, kijárásos tiltás miatt max a boltba tudunk együtt elugrani, ha épp nem váltott műszakban vagyunk a melóhelyen. CODozik, játszik a gépen, ha meg nem akkor 3 filmet néz meg egyhuzamba 4,5 óra hossza, de csak magába és nem együtt, nem velem. Szünetben meg rendel 1-2 csomagot szintén a neten, hogy pihenjen és kikapcsolja magát. Közös főzés sincs, mert nehéz a rendszeres, rendes étkezés is, mert a munkába járáson és boltba menésen kívül nincs is semmi kimozdulás.

Nem egy szobadíszként szeretném leélnni vagy megélni a párkapcsolatom és ezért kérek ötleteket, hogy több közösen átélt emlékünk lehessen. Perverz vagy erőltetett szexuális dolgokat kihagynám.

2020. dec. 1. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Áramszünet-este.

Kapcsoljatok ki minden kütyüt, és igyatok, énekeljetek, társasozzatok gyertyafénynél. Lehet fondüzni, fürdőzni, táncolni :)

2020. dec. 1. 21:12
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

dobd ki az ablakon.. a laptopot. Egyből veled fog foglalkozni.

Amúgy nem veszed észre, hogy kicsit se érdekled? Ha itt van a bnőm, akkor nincs az az isten, hogy leüljek játszani vagy filmet nézni, nélküle.

2020. dec. 1. 21:15
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
Üdv a valódi életben! Ez van a kapcsolatok 70-80%-ában. Ezért lesz az okos nő szerető, a buta meg...
2020. dec. 1. 21:15
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

Kezdj el te COD-ozni vagy játszatok valami értelmesebb játékot multiban. Esetleg valami kártya vagy "board game"?

Túrázáshoz iszonyat hideg van télen (meg igazából most is), kivéve ha számodra kedves a Delta című sorozat főcímében látható idill... Minden más zárva, se rendezvény, se színház, se étterem, se semmi nincs. Egyedül a Tesco-ba mehettek "szórakozni", de annak mi értelme? Még az utcán se lehettek kint sokáig, mert "nyóckó takarodó!!!" van. Meg van olyan elmebeteg város ahol még a sima utcán is "maszkozás" van (nagyon jó lehet ott élni, igazán szabad embernek érezheti magát mindenki ott) szóval jobb most otthon.

2020. dec. 1. 21:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Hivj àt haverokat
2020. dec. 1. 21:43
 6/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Figyi, 2-es. Nem a játékkal van a baj. Azzal van a baj, hogy a játék a párkapcsolatuk rovására megy. Barátnőmmel bizony van úgy, hogy játszunk - ki ki a maga játékával. De emelett közös filmezések, társasozások is vannak. Hajjajj :))) De mekkorák! A kérdező párja abszolut nem foglalkozik a kérdezővel. EZ a baj...

3-as: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna... Csak szánni tudlak.

2020. dec. 1. 22:10
 7/16 peca1000 ***** válasza:
42%

Csinálj magadnak programokat, és menj el nélküle (előtte illemből kérdezd meg, hogy veled tart e.

Ha látja, hogy nélküle is jól elvagy máshol, akkor zavarni fogja, és elmegy veled.

Ha nincs változàs, akkor szakíts vele.

2020. dec. 1. 22:31
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

7.

"Csinálj magadnak programokat"

Jah, írj egy programot a laptopjára ami figyelmezteti, hogy elég a játszásból...

2020. dec. 1. 22:33
 9/16 A kérdező kommentje:

Mindkettőnknek 3 műszakos melóhelye van és nincs gyerekünk és nekem azzal van bajom, hogy ebbe az időszakban, hogy nem lehet kimenni szórakozni, valamitől a mi párkapcsolatunk egy csőd. És az a vicc, hogy nekem már az is jól esne, ha elmennénk egy rövid sétára. Nem lenne egy vidámpark, de nem a szobába kuksolnánk, mint vmi fogyatékosok.

De, ha a számítógép on akkor semmi normális nem történhet és ha tud közben figyelni, mert mondok vmit, akkor figyel rám csak monológba torkollok.... És ez pillangóhatás szerűen elkezdett engem zavarni az elektronikai kütyükkel mindenestül.

2020. dec. 1. 23:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ezt most szar érzés leírni, de tényleg totál nem érdekled a párodat.

Mi együtt élünk, mindketten elég bulizós típusok voltunk, hol koncertre járkáltunk, hol kocsmázni a többiekkel, most mi is otthon ülünk egész nap, DE ilyet soha nem csinálunk, mint a te párod. Nem sétálgatunk, nem túrázunk, mert fázósak és lusták vagyunk, általában munka után mindketten 1-másfél órát szöszmötölünk a saját dolgainkkal, ő zenét hallgat, én sorozatot nézek. Mivel mindketten 5re érünk haza, ezeknek az én-időknek legkésőbb 7 körül vége van és utána együtt töltjük az időt, filmet nézünk, játszunk valamivel (most kezdem barátomat rászoktatni a játékokra, hála égnek tetszik neki a legtöbb) vagy csak döglünk a tv előtt, esetleg ha van kedvünk akkor főzünk.

Szerintem fontos, hogy meglegyen az én-ideje mindenkinek, mert nagyon kikapcsoló tud lenni, de azért ebből minden nap 4-5 órákat tartani az kicsit sok. Főleg ha nem hajlandó az égvilágon semmit csinálni veled annak ellenére, hogy megkérted.

Tanácsként én annyit mondok, hogy bár utálom a játszmázást, úgy gondolom a párod élvezi ezt a kiszolgáltatott helyzetet, hogy te "esedezel" a figyelméért, ezen kéne változtatni. Próbáld meg kicsit leszarni, egyből észreveszi. Nem azt mondom, hogy ne szólj hozzá meg duzzogj, annak semmi értelme, hanem tényleg próbáld egyedül lekötni magad. Vonulj el otthon fülessel és kezdj el te is egyedül filmet nézni, ha kimozdulnál menj egy nagyot sétálni, hallgass zenét közben. Menj át barátnődhöz, legyél ott pár órát, telefont nyugodtan pihentesd, írj neki ha úgy érzed.

Én ezt tenném, de az is biztos, hogy ezt sem csinálnám hosszútávon. Ha játszmáznom kell azért, hogy érdekeljem őt, kuka.

22N

2020. dec. 2. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!