Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tölt be a windows...

Miért nem tölt be a windows 10-em? (nem ezt a kérdés nem a gépemről írom, hanem más laptopjáról)

Figyelt kérdés
Az a probléma hogyha bekacsolom a gépem és miután megjelenik a kék windows logó a töltö karikával, örökké tart hogy betöltsön.Elöször csak pár másodpercig sinálja, majd utána következik egy fekete képernyő (mintha beakarná hozni az asztlat) majd újra megjelenik a logó a töltőkarikával és az örökké akar tölteni.Pár napja volt az, hogy miután újrainditottam ez lett a következménye.Megnéztem 1-2 videót a neten de azok a módszerek nem igazán müködtek.A parancssoros megoldást nem igazán értettem,egy idő után( legalább is azt hogy azt hogyan kell vissza csinálni amit a videóban elmondott). Hogyan oldhatnám ezt meg anélkül, hogy elkénne vinnem szervízbe? Csökkentet módba behozza az asztalt amúgy. (I5-4410 processzor, Nvidia Geforce GTX 750 TI,8 Gb DDR3 ram, 64-bites windows 10)

2017. júl. 13. 17:00
 1/2 anonim válasza:
Próbáld meg csökkentett módban visszaállítani egy még működő dátumra.
2017. júl. 18. 18:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem sikerült, újra kellet rakni az egész windowst. Kiderült hogy egy frissités áthelyezte a windows az SSD-ről a HDD-mre egy particióba, és valószínűleg ezért nem töltöttbe a rendszer és bootolt örökké. GG MÁJKRÉMSZOFt
2017. júl. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!