Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eltűnt a hang a gépemről!?

Eltűnt a hang a gépemről!?

Figyelt kérdés

Vettem egy új füllhalgatót, de elrontottam..

Aztán, sikerült kicserélni, de mostmár nem USB-s, hanem jack csatlakozós, és rossz az aljzatom, a 6 férehőlyes a hátsó, elől van 2, az előlapik is rosszak, a hátsókból a 2 fontos rossz, a zöld és a rózsaszín..Ügye a mikrofon, és a hangszóró.

A füllhalgatóm Kvadrofon, Szterefó, 5.1,7.1 szólnak..

-----------------------------------------------------

Azt akartam megoldani, hogy rossz aljzattal is jó legyen a füllhallgató..

Volt hozzá egy Realtek HD Audio driverem, csak sajnos eltűnt, pedig azzal már jó lenne..majd leírom hogy-hogyan..

Nos, utánaolvastam és volt nekem egy sötétkék jack ami állítólag 5.4-től jól szól..Igy is volt, abba dugtam bele a hangszóró vezetékét(mert ügye 2 van), és 5.4-re állítottam és szolt..Ám még a mikrofont is megakartam csinálni, és az nem ment, rámentem h tulajdonságok, majd visszaálítottam egy régebbi verzióra a drivert, majd újrainditottam a gépet..

A Realtek HD Audio-nak reszeltek, amin betudtam állítani mindent..

Most se hangszoró, se mikrofon, és ügye csak azon a driveren keresztül tudnám megoldani, hogy szóljón, mert rossz az az aljzat..

Nos, hogyan bírnám visszahozni?kér

Biztonsági mentést nem csináltam, szóval szóba nemjöhet..

A gépem adatai:

Videókártya: Ati Radeon HD 4670

Professzor: 2x van egymás alatt.()

Amd Athlon 64 x2 Dual Core Professor 6000+

Hang videó- játékvezérlők(ez gondolom a hangkártya)

AMD High Definition Audio Device

High Definition Audió hangeszköz..

64bit 4gb ram

-------------------------------------------------------A proglamfilesba a Realtek még ott volt, meg a programok listájába, mégis olyan lett volna mintha nem létezne..

Aztán kitöröltem, és próbáltam leszedni újra..

És vagy Telepítési Hibát irt vagy

A jelen meghajtó szerint, nincs jelen a szükséges lemezmeghajtó, vagy ilyesmi szöveget írt..

A lényeg: hogy legyen újra hangszórom((ez a legfontosabb..jólenne a mikrofon is, demár az haladás ha szól, és hát ehhez a Realtek HD Audio kéne újra))

Driver Booster 3.3-m van ha lejárt driver lenne kiírná.

2017. jan. 30. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni az alaplapod pontos típusát, elvileg annak a gyártói oldalán kell lennie audio drivernek.
2017. jan. 30. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Na és persze milyen op rendszer?
2017. jan. 30. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Az operációs rendszer 64Bit, azt leírtam, az alaplapot kifelejtettem elnézést, az melyik az eszközkezelőben?:D
2017. jan. 30. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Első körben szedd le innen ezt a szoftvert. Ezzel minden adatot megnézhetsz a gépedről. Az alaplapod típusát kapásból. Az oprendszerre visszatérve oké, hogy 64 bit de melyik? xp 64-es? Win7? Win10?
2017. jan. 30. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Windows 7
2017. jan. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!