Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vonjam be az új párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonjam be az új párom?

Figyelt kérdés
8 évig voltam együtt egy férfival. 1 éve lett vége, 1,5 hónapja lett egy új párom. Nagyon jó minden vele. Az exem folyamatosan naponta ír és zaklat. Mondtam a páromnak, mert tiszta lappal akarok játszani. Hogy engem ő már nem érdekel, de mégis ott van a háttérbe. Tiltva van mindenhonnan, mégis megoldja hogy hívjon, írjon. Fenyegett, hogy el jön hozzám beszélni. Nem érti meg, hogy mást szeretek. A párom azt momdta, hogy addig nem szól bele, amíg nem kérem. Mert mondtam neki, hogy nem akarom bevonni. de szerintetek ő le tudja állítani? Vagy kérjem meg rá? Én már idegileg kikészülők az exemtől.
aug. 26. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség? Mit akarsz, hogy összeverekedjenek érted?
aug. 26. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze hozzá? Ott a rendőrség! Az összes számát, accountját az exnek lehet blokkolni.
aug. 26. 22:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Telefonszámcsere?!
aug. 26. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam még rendőrségen de ha van bizonyíték is az nagy előny gondolom.

Ha nem foglalkoznak vele akkor vond be esetleg.

Legelső körben egyébként a telefonszámodat cseréld le és csak olyanoknak add meg akikről tudod hogy nem juttatják vissza.

aug. 26. 22:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Rendőrség nem foglalkozik ezzel. Nem fenyegett, csak zaklat. Voltam már. Azt mondták, ha ki jön házhoz és vergődik akkor kérhetek segítséget!!! Nem akarom hogy össze verekedjenek dehogy. Csak hátha felfogja akkor hogy van m3llettem más
aug. 26. 22:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Telefonszám csere is volt, de megtudta. Nem cserélhetem hetente
aug. 26. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a pofája jár, de nem megy ő el hozzád szóval blokkold és majd megunja.
aug. 26. 22:59
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nem szabad bevonni. Az exed a te elöeleted, a te dolgod elintezni, hogy ne tudjon bekavarni a közös eletetekbe az uj paroddal. Nem lenne fair az uj paroddal szemben, ha ilyen halatlan inteznivalot akasztanal a nyakaba.

50/F

aug. 27. 00:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen rendőrség. Szomorú, ha tényleg elküldtek és teljesen jogtalan. A zaklatás bűncselekmény azt jelenti, hogy valaki mással annak akarata ellenére kapcsolatba lép. A te esetedben ez megvalósul. Amit a rendőrök mondtak, az a minősített eset, de alapesetben is nyomozni kell. Írásban tegyél feljelentést, kronológiai sorrendben írjál le mindent, hogy mikor közölted vele, hogy hagyjon békén, ennek ellenére ő pontosan mikor, hogy keresett, neked számot kellett cserélned már stb és hogy kifejezetten kéred a felelősségre vonását. Vagy emailben vagy kinyomtatva, aláírva a helyi rendőrkapitányságra kell beadni. Ha elutasítják, akkor megint írasban panasz 8 napon belül és majd az ügyészség utasítja nyomozásra a rendőrséget. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de nem bonyolultabb mint ide posztolni, két levél, egy-két kihallgatás és túl vagy rajta. Nem kell évekig rettegni. A nyomozás során kérhetsz távoltartást is. Mindenre van törvényes megoldás, csak legyél határozott, ne hagyd magad lerázni.
aug. 27. 03:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez zaklatás. Szépen gyűjtsd össze a bizonyítékot, legyen hangrögzítőd, nyomtasd ki az üzeneteket, és keress fel egy ügyvédet.

Rendőrség lehet nem foglalkozik ilyenekkel, de a bíróság igen. A feljelentést a rendőrségen kell megtenned, tehát foglalkoznak vele.

aug. 27. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!