Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vonjam magamra egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vonjam magamra egy férfi figyelmét? Érdemes kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nem nagyon kezdeményeztem még senkinél, de mikor őt láttam először, már akkor is éreztem, hogy "na, nekem ő kell". Nem tudom megmagyarázni ezt, sosem voltam még így.

Amit lehetetett, már kiderítettem róla. Ennek hála még jobban érdekel. Viszont tanít (is) az egyetemen, ahová járok (másodéves vagyok). Még nem volt vele semmilyen órám, majd a következő félévben lenne. De addig nem akarnék várni, mert már így is megőrülök, meg nem akarom, hogy úgy tekintsen rám elsődlegesen, mint egy hallgatóra a sok közül.

(nem előnyszerzés, kihasználás a cél, tényleg tetszik, mint férfi és érdekel, mint ember)

2023. ápr. 2. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Másszál rá, ha hagyja, de ha kiderül az ő állása forog a kockán és ha nem is derül ki nem biztos, hogy szeretőnél többet jelentenél számára, de te tudod.
2023. ápr. 2. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Kicsit komolyabbat szeretnék tőle, nem csak úgy "rámászni", és letudni, amit le kell.

Nem forogna kockán az állása. Jelenleg is van két oktató a karon, akik hallgatókkal vannak együtt. Emiatt senkit nem rúgnak ki (legalábbis nálunk).

2023. ápr. 2. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 8, de ne gondold, hogy többet is akarna tőled, mint szex HA egyáltalán az esete vagy.
2023. ápr. 2. 16:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, mert az összes férfi csak és kizárólag szexet akar minden nőtől. :)

Nem állítok semmit, lehet, hogy két mondat után kiderülne, hogy egy barom amúgy és semmit nem akarnék utána... De egy esélyt szeretnék adni a dolognak, utána majd meglátjuk, mi lehet belőle.

2023. ápr. 2. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Írtam én olyat? Csak azért tettem hozzá, mert alapjaraton többet szeretnél tőle, hogy aztán ne koppanj olyan nagyot. :D

Beszélgess vele, ismerkedj vele ha vevő rá, ha az előbb utóbb elhív randira, neked nem kell kezdeményezni olyan téren, ő megfogja tenni magától, ha akar tőled valamit.

2023. ápr. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!