Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogy reagáltok rá, ha egy fiú, férfi beszélgetést kezdeményez veletek miközben egy parkban ücsörögtök, olvastok?
Nagyon rosszul. Mondjuk pontosan ebből az okból kifolyólag eszembe sem jutna parkban olvasni. Minek, ha egyszer otthon is lehet, ráadásul ott nem zaklatnak random vadidegenek?
Nem mellesleg szerintem (igaz, én introvertált vagyok) olvasó, könyvbe (vagy akár telefonba) belemerült embert zargatni ritka nagy bunkóság.
Én volt már, hogy amint jött a szép idő, kimentem a parkba tanulni. Pont azért, hátha lehet valakivel ismerkedni :)
Én szeretek idegenekkel beszélgetni, szívesen ismerkedek bárhol. Azért nem zavar, mert tudok nemet mondani, ha nem szimpatikus, le tudom zárni a dolgot.
Csak úgy odacsapódni és elkezdeni pofázni elég fura dolog. Már ebből tudnám, hogy nem illünk össze, mert számomra ez nem normális.
Ez olyan, mint amikor valaki eltátja a száját és köhög/tüsszög bele a világba; leáll beszélgetni az út közepén; kihangosítva telefonál - ez a tipikus vagytok "ti", akik nem tudom, milyen barlangban nevelkedtek, meg vagyunk "mi", akik kiakadunk rajtatok.
4
Pofázni? Miért gondolod, hogy valaki pofázik, aki odamegy egy másik emberhez és szóba elegyedik vele? Azért ennyire ne legyünk már elidegenedve egymástól...
"Pofázni? Miért gondolod, hogy valaki pofázik, aki odamegy egy másik emberhez és szóba elegyedik vele?"
Aki kéretlenül beszél, az bizony pofázik.
Ha egy számomra szimpatikus ember jön oda illedelmesen! annak nagyon is örülök.
Ha az a tipikus agresszív, nagyképű legalja férfinak sem nevezhető hulladék zavar meg, az nem a legkedvesebb elutasítást fogja kapni.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!