Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként kezdeményezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel néha egy vonaton utazom. Bejön annyira, hogy kezdeményezzek nála, de nem tudom, hogy mégis hogyan csináljam. Nem feltétlen akarom randira hívni vagy ilyesmi, csak felhívni a figyelmét, hogy a világon vagyok és érdeklődöm iránta. Eléggé tömöttek a járatok, szóval nem igazán tudnék a közelébe férkőzni vagy csak úgy beszélgetni vele.

Lehet, hogy béna ötlet de gondoltam arra is hogy cetlit hagyok neki valahogyan az elérhetőségemmel, csak ezzel az a gond, hogy én hosszabb szakaszon utazom. Ő később száll fel és előbb száll le mint én.

Tudom, eléggé béna helyzet.

Minden tanácsot szívesen fogadok.

2022. nov. 17. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Régen talán lehetett egy olyan oldal, hogy veledutaztam.hu - keresd meg a google-ban, hogy létezik-e még!

Sok sikert! Én drukkolok, hogy összejöjjön az ismeretség és hosszabb távon komoly sikerrel záruljon! :)

2022. nov. 17. 02:36
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
96%

Muszàj lesz odaülni a közelébe.

A cetlizés legutóbb a búcsúcédulàknàl hozott eredményt,szóval fixre nemcsinàlnàm.

2022. nov. 17. 07:38
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Pedig nincs más mód, mint odamenni hozzá és szóba elegyedni vele valamilyen semleges témáról, majd megadni neki a telefonszámodat.

Arra viszont készülj fel, hogy jó eséllyel van már valakije, különösen ha külsőre ennyire vonzó. A magányos és jóképű férfiak száma elég alacsony.

2022. nov. 17. 07:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A lényeget leírtad: ő még azt sem tudja, hogy a világon vagy, így meg se próbáld a cetlit, mert pontosan az ellenkezőjét fogod elérni, mint amit szeretnél... Először is valahogy mindenáron úgy kéne helyezkedned, hogy egyáltalán észre vegyen, és huzamosabb ideig a látóterében legyél, aztán figyelheted, hogy átnéz-e rajtad, vagy néha keres-e a tekintetével. Ha többször is megvolt a szemkontaktus, esetleg egymásra mosolygás, akkor néhány alkalom után mehet a cetli, de ehhez ugyebár közelebb kéne menni hozzá, akkor meg már érdemesebb volna mégis inkább beszélgetésbe kezdeni vele, és legelőször is kideríteni a családi állapotát néhány keresztkérdéssel...
2022. nov. 17. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy megoldást látok, ahogy előttem is írják, le kell ülni mellé/szembe, tehát a közelébe, vagy amennyiben egy állomásról indultok vagy érkeztek, a vonatról le-felszállásnál is lehet vmi kérdéssel szóba elegyedni Vele.

Szerintem már egy ilyen alkalom után láthatod,hogy kölcsönös-e a szimpátia, tartózkodó, vevő a beszélgetésre, vagy egyszerűen udvarias. Ha Te is bejössz Neki biztos kap az alkalmon,ha viszont nem látsz viszonzást ne lépj tovább mert kellemetlen helyzetbe hozhatod magad.

2022. nov. 17. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyakran találkozol vele, ülj le mellé, ennél jobb megoldás nincs.
2022. nov. 17. 17:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Azt hiszem tényleg az lesz a legjobb ha valahogyan beszélek vele.

Azért nem egy modell alkat csak nekem nagyon az esetem. Szóval hátha...:D

2022. nov. 17. 17:50
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
50%
Az alkatod szerintem nem lesz gàz, ha nem kóros. Nyugalom. Kis közös zúgolódàs a késéseken, felsővezeték-szakadàsokon 🤫😅
2022. nov. 17. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
7# az nem szamit, orulni fog, ha valakinek bejon
2022. nov. 18. 05:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Próbálj a közelében lenni, ha azt veszed észre, hogy gyakran feléd pillant akkor biztos, hogy tetszel neki. Ha ezek után beszélgetést kezdesz vele, biztos meg fog őrülni az örömtől.

Természetesen ez nem kőbe vésett szabály. Lehet enélkül is bejössz neki, csak a zsúfolt vonaton nem feltétlenül vett észre

2022. nov. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!