Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként gáz kezdeményezni, ha úgy érzem, tetszem neki, mégsem lép?
Figyelt kérdés
Több jel van, amiből úgy gondolom, hogy tetszem neki. Ennek ellenére semmit nem tesz az ügy érdekében, én meg néha úgy érzem, hogy legszívesebben fényes nappal rámásznék már...
Nyilván nem így gondoltam a kezdeményezést, de pl. ha elhívnám valahová, vagy mondanám, hogy találkozzunk kettesben, az furcsa lenne?
2022. okt. 5. 19:14
1/13 anonim válasza:
Egyátalán nem gáz, sőt, kezdeményezz!
2/13 anonim válasza:
Nem gáz. Nyugodtan hívd el valahova.
3/13 anonim válasza:
A kezdeményezés önmagában egyáltalán nem gáz, de ha utána is passzív marad, és elvárja, hogy mindent te csinálj, akkor érdemesebb inkább hagyni a francba, mert az lesz a garancia arra, hogy a kapcsolat fenntartásának teljes terhe a te válladra fog hárulni, ő meg szépen ül, kényelmesen egy helyben, és hagyja, hogy mindent te csinálj. Szóval hívd el, de légy résen.
4/13 anonim válasza:
Manapság nem gáz, lehet hogy a terhet le fogod venni a válláról.
5/13 anonim válasza:
Sok férfi azért nem kezdeményez, mert sok a koptatás a nők részéről!
Közeledj hozzá!
6/13 anonim válasza:
Nem érdemes szerintem. Ha igazán te kellenél neki, kezdeményezne. Így sok olyan kapcsolat születik, mikor a nő kezdeményez, ahol a pasi részéről "amíg nincs ló, jó a szamár is" verzió játszik. Mert hát legalább addig is van kit du.ni. Egy ilyenben meg szenvedni fogsz.
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy talán nem mer kezdeményezni úgymond, mert ha visszautasítom, akkor meg is ütheti a bokáját.
Oktató-diák kapcsolat van jelenleg közöttünk (egyetem, nem középiskola).
2022. okt. 5. 20:29
9/13 anonim válasza:
Kezdesnek az a jo, ha odamesz beszelgetni.
Teljesen ismeretlen vagy szoktatok beszelgetni?
10/13 anonim válasza:
Baszki most olvastam h oktato-diak…
Hat erre nemtudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!