Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként gáz kezdeményezni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként gáz kezdeményezni, ha úgy érzem, tetszem neki, mégsem lép?

Figyelt kérdés

Több jel van, amiből úgy gondolom, hogy tetszem neki. Ennek ellenére semmit nem tesz az ügy érdekében, én meg néha úgy érzem, hogy legszívesebben fényes nappal rámásznék már...

Nyilván nem így gondoltam a kezdeményezést, de pl. ha elhívnám valahová, vagy mondanám, hogy találkozzunk kettesben, az furcsa lenne?

2022. okt. 5. 19:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazából a beszélgetés már megvolt, írni is szokott kb. minden nap. Sok a közös témánk. Ma is volt vele konzultációm kettesben, utána haza is hozott kocsival. Mindig érdeklődik, de azt sosem lépi meg, hogy elhívjon valahová.
2022. okt. 5. 21:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Oktató-diák kapcsolat van jelenleg közöttünk (egyetem, nem középiskola)."

Ki gondolta volna hogy nem egy hetkoznapi folog most sem a sztori..

2022. okt. 5. 21:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Ez van. Nem kötelező minden kérdéshez írni, úgy gondolom. :)
2022. okt. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!