Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként kezdeményezni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként kezdeményezni ilyen esetben mennyire járhat sikerrel?

Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyen, aki nagyon tetszik (nem egy munkakörben vagyunk, ez az ottani dolgokat nem érintené). Szünetekben szoktunk összefutni, mert ő is úgy szokott kijönni, hogy figyeli, én mikor megyek, beszélgetünk, együtt cigizünk. Sokszor néz és reggel mindig mosolyog, mikor meglát, néha nyitva hagyja az öltözőjük ajtaját (szerintem direkt, hogy lássam, ahogy öltözik, akkor csinálja, ha tudja, hogy arra fogok menni) volt, hogy megérintette a kezem, viszont amúgy társaságban elég félénk. Sajnos volt egy nagy csalódása az első és egyben utolsó barátnőjével, a kollégája megsúgta, hogy emiatt sosem fog magától lépni, évek óta nincs senkije. Szerintetek, ha elhívnám egy munkán kívüli kávéra, van annak esélye, hogy belemenne? Magától nem beszél a múltbeli dologról, nyilván én sem hozom fel, nem akarok sebeket feltépni. Azok alapján, amiket tesz, azt gondolom, tetszek neki, de nem tudom, várják-e még? Lassan fél éve kerülgetjük egymást.

2022. máj. 10. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve? Mindenképp hívd el kávézni. Szerintem örülne.
2022. máj. 10. 16:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, már régóta megy ez a huzavona, én nagyon szenvedek. Látom, hogy ő is sóvárogva néz, de nem lép a szünetes beszélgetéseket kívül. A kémia nagyon erős köztünk, van hogy 1-1 nap el kell kerülnöm (mert rémségek, ha a közelben van, ő pedig elvörösödik, ez azért félek, nagyon nyilvánvaló lenne, mások is észrevennék).
2022. máj. 10. 16:52
 3/14 A kérdező kommentje:
*remegek
2022. máj. 10. 16:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi vesztenivalód van...? Ha ő nem mer lépni, kénytelen leszel.
2022. máj. 10. 16:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg, a leírtak alapján benne lenne. Hajrá! :)
2022. máj. 10. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha akarsz valamit valakitől, sokkal jobb tenni érte, mint szenvedni és később visszagondolni mi lett volna ha. Mindenképpen próbáld meg, legrosszabb esetben büszke leszel magadra, hogy képes voltál cselekedni és könnyebb lesz elengedni.
2022. máj. 10. 17:30
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
De nagyon tudok irigykedni, és beleélni magamat a pasi helyzetébe, maga az érzés, hogy tetszel valakinek. Nekem ez soha nem adódott meg és ha próbálkozok is, nagy ívben kikerülnek. Borzalmas érzés ez.
2022. máj. 10. 17:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randizni, biztos nagyon fog neki örülni.
2022. máj. 10. 18:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Legyel kevesbe direkt, mert vilagga szalad. Dobd fel neki, hogy jo lenne munkan kivul is talalkozni. Megihatnank valamit. Hatha van valami "otlete", hogy hova menjetek.
2022. máj. 10. 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el, mi a legrosszabb ami történhet?
2022. máj. 10. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!