Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként kezdeményezni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként kezdeményezni ilyen esetben mennyire járhat sikerrel?

Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyen, aki nagyon tetszik (nem egy munkakörben vagyunk, ez az ottani dolgokat nem érintené). Szünetekben szoktunk összefutni, mert ő is úgy szokott kijönni, hogy figyeli, én mikor megyek, beszélgetünk, együtt cigizünk. Sokszor néz és reggel mindig mosolyog, mikor meglát, néha nyitva hagyja az öltözőjük ajtaját (szerintem direkt, hogy lássam, ahogy öltözik, akkor csinálja, ha tudja, hogy arra fogok menni) volt, hogy megérintette a kezem, viszont amúgy társaságban elég félénk. Sajnos volt egy nagy csalódása az első és egyben utolsó barátnőjével, a kollégája megsúgta, hogy emiatt sosem fog magától lépni, évek óta nincs senkije. Szerintetek, ha elhívnám egy munkán kívüli kávéra, van annak esélye, hogy belemenne? Magától nem beszél a múltbeli dologról, nyilván én sem hozom fel, nem akarok sebeket feltépni. Azok alapján, amiket tesz, azt gondolom, tetszek neki, de nem tudom, várják-e még? Lassan fél éve kerülgetjük egymást.

2022. máj. 10. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el, de kérjük a beszámolót. :)

Én is kezdeményezni akarok most egy férfinél, és kellenek a motivációk, sikersztorik.

2022. máj. 10. 21:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem lett sikersztori 😃... illetve, ahogy nézzük. Tegnap felvetettem óvatosan, hogy megihatnánk egy kávét cégen kívül, de mielőtt válaszolhatott volna, kijöttek többen is. Ma került, néha nézett messziről, de én nem kerestem már. Azt gondoltam, csalódottabb leszek, de inkább megkönnyebbültem, hogy tudom, hányadán állunk. Rövid az élet ilyen felesleges időhúzásokhoz, ezentúl lépni fogok mindig 1-2 hónap után. Igazából büszke vagyok magamra, hogy bevállaltam, furcsa, de adott egy pluszt az önbizalmamnak, hogy végül is tudok bátor lenni, és nem áltatom magam feleslegesen.
2022. máj. 12. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted... amúgy simán lehet tényleg ennyire béna, hogy akkor ott nem volt alkalma válaszolni, aztán meg már megint begubózott.

Mindemellett, ha ilyen mértékben zárkózott, akkor nem vesztettél semmit.

Gratulálok, ügyes vagy, örülök, hogy meglépted!:)

2022. máj. 12. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy így történt, de te nagyon ügyes vagy, hogy megtetted.

Szurkoltam nektek, de ha tényleg olyan személyiség, aki egy ilyen régi csalódáson ennyire nem tud túllépni, akkor lehet, hogy jobb is így.

2022. máj. 12. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!