Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy nőként én kezdeményezem a szexet, mert a kedves alany még várni akart?
Figyelt kérdés
Bennem olyan dolgok tombolnak amiket már nem tudok visszafogni, ezért mondtam hogy most már nekem kell. Az.
Várni akart meg állítólag nem akart siettetni
2022. szept. 2. 17:48
1/3 anonim válasza:
Te tudod milyen jeleket adtál, ha adtál akkor bizonytalan magában. Nem szégyen hogy te léptél de ha megtudod az igazságot az nem hátrány, mert oké várni akart de miattad vagy maga miatt nem akart siettetni.
2/3 anonim válasza:
Sok not zavarja ha valaki gyorsan be akarja tenni a farkat, ha nem adtal jelet / nem ertette, akkor ertheto, hogy nem akarta elrontani az eselyeit, mert nem ismer meg annyira, hogy tudja mire es milyen tempoban vagy vevo.
3/3 anonim válasza:
Kérdéses milyen körutak vagytok. Ha tízen évesek nem gáz ha egy 30 éves férfiről van szó, akkor valami komoly baja van, hogy ha egy nő ajánlkozik föl neki, és nem durrantja meg úgy, hogy "kettéáljona füle".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!