Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen számodra az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számodra az ideális randi alany és az ideális randi?

Figyelt kérdés
Milyen fiúval/lánnyal és mik történjenek ?

2012. nov. 26. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most kiszúrtam magamnak egy srácot, nekem ő lenne az ideális alany. A helyszín meg kb mindegy. Valami hangulatos kis helyen beszélgetni, ismerkedni.
2012. nov. 26. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Randin nyitott, merész legyen és ne ismerjem annyira, a randi ismerkedésrol szóljon.

Ideális randi pedig egy séta, esetleg beulni egy teára, forrócsokira valahova. Fiúknak mondom foleg: ha le akarjátok venni a csajt a lábáról, azt ne valami hú de nagy dirr-durrall tegyétek, hanem természetesen. Lányoknak: ha a fiú már elhívott randira, valszeg nyitott a kapcsolatra, vagy egy kisebb kalandra. A randin dol el melyikre... :D amúgy 17/f

2012. nov. 26. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
rövid és olcsó. egy jó csajjal egyből menjünk dugni és ne kelljen sokat kamuznom. ez lenne a király. és ez az ami nicnsen
2012. nov. 26. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

AZ a lényeg, hogy a lány legyen nagyon beszédes, nyitott. Én útálok beszélni. Tudok, de írásban szeretek közlékeny lenni. Szóban marhára nem megy. Szóval nyomja a szöveget, hamár elhívtam, akkor úgyis nálam nyeregben van a lány, onnattól már foshatja a szót. CSak azokat nem szeretem, akik nem tetszenek de mégis sokat pofáznak marhaságokról. De szóval..ha tetszik és jó beszédes, akkor azért elég "olajozottan" mennek a dolgok. tudjon jó sok témát feldobni, legyen véleménye, ha irányít a beszédben, akkor sokkal jobban meg tudok nyílni, és rá tudok hangolódni. Legyen toleráns, jónéhány dologhoz elég szélsőségesen állok hozzá, ezt tudja elfogadni, ne legyen sértődősparaszt!

Az egy jó húzás tőle, ha fizetésnél felajánlja,hoyg ő fizet, minimum az ő részét. Nem hagynám, de legalább érezném,hogy nem lehúzós érdekriba.

Ami nem elvárás: Legyen túl életvidám, túl röhörészős, poénkodós, szarja-fossa a vicceket. Nekem ez annyira nem jön be. Szeretem a komoly nőket. Nem kell showmankedni. Persze ha benyögök valami groteszket, valami gúnyosat, azon azért röhögjünk egy jó alattomosat az orrunk alatt, de nem kell túlzásokba esni. Szóval vegye a lapot érted...

Az kifejezetten előnyös nálam hogy nincs agyonfújva döglesztően édes illetú parfümmel, mert attól felfordul a gyomrom. Legyen szép ápolt, és nagyon nőiesen szoknyában felöltözve. Imádom az olyat.

Merje felvállalni az érzéseit, ha én is annyira kellek neki, akkor azért prögjenek a dolgok, ne húzza az időt, ne kéresse magát, nálam az első randin egy csókos zárás simán beleférne. Szinte kunyerálja ki a végén, álljon rá a szája, tekintete, ha érzi,hogy én is jól éreztem magam vele, és még ezt szóval ki is mondtam neki!

2012. nov. 26. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:

ideális fiú.. törődik velem, és nem bunkó paraszt.. meghallgat, de azért elmondja a véleményét ő is. nem közli velem, hogy a barátnőm szebb, és legyek énis az, hanem a hibáimmal együtt lát szépnek. randi:

valami jo csendes hangulatos hely, ahol lehet beszélgetni.:)

2012. nov. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!