Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a párom, milyen módon vonjam el a figyelmem róla? Mi segít ebben?

Figyelt kérdés

7 év után vége lett a kapcsolatomnak. Alapvetően én még szeretem, de semmiképp sem szeretnék üzenetlavinát rá zúdítani. Tiszteletben tartom a döntését,viszont kegyetlenül szenvedek. Hogyan tudnám elterelni kicsit a figyelmem?

24N

2022. márc. 13. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Ezen át kell esni. De ne legyél szánalmas, ne írj rá. Okkal lett vége.

Adj időt magadnak hogy ülepedjenek a dolgok.

És lehetőleg minél hamarabb lépj tovább.

2022. márc. 13. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tanácsok engem is érdekelnének. Engem másfél év után dobott ki életem egyetlen igazi szerelme pár nappal ezelőtt. F28
2022. márc. 13. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Foglald el magad, legyél a barátaiddal, sportolj, nézz sorozatokat, keress valami új hobbit.

Az viszont normális, hogy sírsz, ez is a gyászfolyamat része, úgyhogy hagyj magadnak arra is időt, hogy szenvedj, fontos lépés a feldolgozáshoz. Az is hasznos, ha átgondolod, hogy valóban szereted -e, vagy csak a megszokás és az új miatti félelem tartott össze vele.

2022. márc. 13. 21:12
 4/4 anonim válasza:
55%

Én is ebben vagyok most. Két hónapja lett vége és még mindig nem tudom, hogyan fogom elfelejteni. Hogyan léphetnék túl rajta.

29F

2022. márc. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!