Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a párom, milyen módon vonjam el a figyelmem róla? Mi segít ebben?
7 év után vége lett a kapcsolatomnak. Alapvetően én még szeretem, de semmiképp sem szeretnék üzenetlavinát rá zúdítani. Tiszteletben tartom a döntését,viszont kegyetlenül szenvedek. Hogyan tudnám elterelni kicsit a figyelmem?
24N
Sehogy. Ezen át kell esni. De ne legyél szánalmas, ne írj rá. Okkal lett vége.
Adj időt magadnak hogy ülepedjenek a dolgok.
És lehetőleg minél hamarabb lépj tovább.
Foglald el magad, legyél a barátaiddal, sportolj, nézz sorozatokat, keress valami új hobbit.
Az viszont normális, hogy sírsz, ez is a gyászfolyamat része, úgyhogy hagyj magadnak arra is időt, hogy szenvedj, fontos lépés a feldolgozáshoz. Az is hasznos, ha átgondolod, hogy valóban szereted -e, vagy csak a megszokás és az új miatti félelem tartott össze vele.
Én is ebben vagyok most. Két hónapja lett vége és még mindig nem tudom, hogyan fogom elfelejteni. Hogyan léphetnék túl rajta.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!