Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem belehalok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy férfi és teljesen beleszerettem de ő nem vesz engem komolyan és más lányt választott helyettem és megalázott.
Lerázott azzal, hogy én nem akarom őt igazán és játszom vele.
Mondta hogy van okom féltékenynek lenni mert a másik csaj jobb nálam, de előtte azt mondta hogy érez irántam, fáj hogy hazudott.
Úgy érzem belehalok a hiányába, probálom elfelejteni de nem megy.
Most örülnék a jó tanácsoknak.
aug. 4. 18:02
12/19 anonim válasza:
Írhatsz privátban, kedves kérdező, ha szeretnél beszélgetni.
13/19 anonim válasza:
Az ő szemszögéből nézve lehet, hogy úgy tűnt mintha játszottál volna vele és ő megunta. Keresett más nőt aki nem taktikázott és őt választotta. Nem fogsz belehalni,nem kell tulozni, inkább vedd fel jó tanulóleckének, hogy nem szabad a másik érzéseivel játszani mert vissza nyalhat a fagyi.
15/19 anonim válasza:
A féltékenység eléggé visszataszító és kiábrándító a legtöbb csaj részéről...
Az önbizalom hiány is ordít belőled.
Így nem igen lesz egészséges párkapcsolatod.
32N
16/19 anonim válasza:
Erre javaslat: magadat tedd rendbe, aztán csak akarj valakit.
17/19 anonim válasza:
Mint valami orvosságot, szervezz magadnak élményeket. Ha kedved van, ha nincs, menj el rendszeresen helyekre, ahol kellemes benyomások érnek. Amit szerettél korábban. Érjenek élmények, amik elterelik a figyelmedet! Sétálj sokat, adj magadnak kis időt, hogy ezt elgyászold. De nem lesz baj! Megesik néha, hogy lepattanunk! És egyébként tényleg bunkó dolgokat mondott, lehet, hogy nem lett volna ez olyan jó vele. 50f
18/19 anonim válasza:
Ezt a kérdezőt sem érdeklik a válaszok... 🤣
19/19 anonim válasza:
16# ja, csak ez néha évtizedekig tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!