Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem belehalok, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem belehalok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi és teljesen beleszerettem de ő nem vesz engem komolyan és más lányt választott helyettem és megalázott.

Lerázott azzal, hogy én nem akarom őt igazán és játszom vele.

Mondta hogy van okom féltékenynek lenni mert a másik csaj jobb nálam, de előtte azt mondta hogy érez irántam, fáj hogy hazudott.

Úgy érzem belehalok a hiányába, probálom elfelejteni de nem megy.

Most örülnék a jó tanácsoknak.

aug. 4. 18:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem szeretett téged sosem. Hiába jöttél volna vele össze, ennek nem lett volna jó vége sehogy. Most viszont közelebb tudsz kerülni egy sokkal normálisabb kapcsolathoz.

A másik csaj lehet hogy jobb nálad, lehet hogy nem. Ezen is kár filozofálni, mert lehet hogy egy másik férfi meg téged értékelne sokkal jobbnak, mint azt a lányt.

aug. 4. 18:14
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Lehet érez irántad valamit, csak nem adtál bele eleget. Miért mondja, hogy játszottál vele?
aug. 4. 18:14
 3/19 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, gondold végig a következőt: közölte, hogy a másik jobb csaj nálad, tehát kvázi téged nem tart elég szépnek/vonzónak.

Melletted másnak is csapta a szelet ezek szerint.

És még rád is fogja a szakítás tényét. Szerinted egy ilyen után megéri akár egy könnycseppet is ejteni? Nem. Fogd fel úgy, hogy egy nagy kamu szeméttől szabadultál meg.

aug. 4. 18:15
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Érdekesek ezek a megközelítések. Miért lenne feltétlen hazugság amit a múltban mondott, hogy ő érez irántad? Vagy hogy nem vesz komolyan miközben lehet a múltban pont nagyon is komolyan vett, csak nem értékelted megfelelően? És miért lenne lerázás, amikor azt mondta hogy szerinte te nem akarod őt igazán, és játszol vele? Mi van ha ő ezt tényleg így élte meg? Mégis nyélből meghazudtolod, nekem ez kicsit azért fura. Tehát akart volna tőled nagyon is mindent, de mondjuk túl lett játszmázva/flegmulva a helyzet, így azt érezte nem kellesz neki sőt még megalázod. Nagyon divatos praktikák ezek manapság... Aztán a végére ő is beszállt a játszmázásba hogyha lúd legyen kövér, hogy akkor te nem is kellesz neki hiszen már van neki más, aki szebb jobb stb nálad.

Vagy szídhatjuk a kérdező által lefestett helyzetben szereplő férfit is. De én úgy szoktam tapasztalni sokkal inkább, hogy az ilyen esetben gyakran pont a játszmázás tette tönkre a szép kezdetet. Aztán már csak a romok vannak bemutatva, hogy milyen szemét a másik fél amiért szétrobbantotta a tarthatatlanná vált ismerkedést. Közben alapvetően a játszmázást volt a hiba, ami természetesen nem került bemutatásra.

aug. 4. 18:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

"nem vesz engem komolyan és más lányt választott helyettem és megalázott."

Mibe akarsz belehalni? A nem az nem. És aki így bánik veled, azért nem kár. Hadd menjen, nem ő a te embered.

aug. 4. 18:44
 6/19 anonim ***** válasza:
Tipikus bántalmazó alak, felejtsd el!
aug. 4. 19:30
 7/19 anonim ***** válasza:

"Lerázott azzal, hogy én nem akarom őt igazán és játszom vele."

Valójában pont ő csinálta ezt veled, csak butuska vagy, hogy ezt felismerd.

Gondolom legalább 15 évvel idősebb nálad a pasas...

"Mondta hogy van okom féltékenynek lenni mert a másik csaj jobb nálam"

Tipikus bántalmazó duma. A gennyes alakok mondanak ilyeneket.

"de előtte azt mondta hogy érez irántam"

Hát, persze, mivel meg akart fektetni. Miután sikerült, már nem vagy fontos és jó sem.

"fáj hogy hazudott"

Ha ilyen kis butuska vagy, lesznek még páran az életedben hasonlók.

Gondolom ez volt az első pasas a szép lábaid között, tehát ezután csak ilyen pasasokba fogsz belezúgni.

aug. 4. 19:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le magad, majd elmúlik az érzés idővel.
aug. 4. 20:00
 9/19 anonim ***** válasza:

"más lányt választott helyettem és megalázott"

Nem helyetted választotta, hanem hetente vagy havonta cserélgeti a butuska kis libuskákat.

Majd idővel megtanuljátok értékelni magatokat és nem fekszetek alá rögtön minden jöttment sármos pasasnak...

aug. 4. 22:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez vmi kicsinyes bosszuja csak valami vélt sérelméért valszeg nem ugrottál vele egyből ágyba? Vagy akármi miatt megsértődött es most ő röhög dajtad hogy visszapaktad.
aug. 4. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!