Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amig vele voltam idegesitett, most hogy szakitottam belehalok?
Figyelt kérdés
Nem birom nelkule, pedig probalok a rossz dolgokra gondolni, ez miert lehet? Ugy erzem belehalok annyira faj ez az egesz szakitas:(febr. 15. 19:08
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem ő hiányzik, hanem most egy betöltetlen űr van benned. Sajnos én is ebben vagyok most.
3/14 anonim válasza:
A figyelme hiányzik, a valaki figyelme. Nem az adott személy. Tanulj meg egyedül is jól boldogulni
4/14 anonim válasza:
Egy szex után eldobtam, ennek 2 éve és jobban szeretem, mint valaha. Van ilyen. Így jártál. Legközelebb jobb döntést hozol. Nekem nem volt legközelebb.
Ha visszafogadhatod, fogadd vissza. Nálam nem volt 2. esély, hiába könyörögtem kétszer.
6/14 anonim válasza:
Az álmaidat siratod. Milyen lehetett volna ha... Nem úgy lett mert ő nem akarta.
7/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
Szerintem meg ő hiányzik neked. Nem az amit a többiek itt írtak, rágd át mégegyszer vele kapcsolatban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!