Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nem rég szakítottunk párommal akivel nem nagyon lehet kiegyezni. Kb 1 hónappal ezelőtt hoztam ki egy telefont és egy előfizetést amit ő használ. Szakítás után nyilván nem akarom én ezt fizetni ő nem akarja a nevére venni de vissza szolgáltatni a telefont se. Ilyen esetben ha be megyek a szolgáltatóhoz lehet valamit tenni? Megszüntetni nem akarom mivel meg köbbéreznek akkor amire most anyagilag nem igen telik hogy súlyos 100ezreket kapják hogy be kell fizetni ill. azt se hogy nem fizetem mert tartozást se akarok felhalmozni.aug. 1. 15:18
1/6 anonim válasza:
Te vetted ki szóval vagy perkálsz egyszerre, vagy lefizetted részletben.
2/6 anonim válasza:
Jelentsd be, hogy ellopták a készüléket.
3/6 anonim válasza:
Menj be a szolgáltatóhoz tiltasd le a számot és kérj másikat magadnak egy alap telefonnal.
4/6 anonim válasza:
Amit a 3as ír. Vagy a 2. Hogy ellopták a telod
5/6 anonim válasza:
Mivel az előfizetés meg a telefon a te neved fut, így is úgy is fizetned kell, hiába nem te használod. Valószínű ez most egy jó tanulópénz lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az biztos hogy jó tanuló pénz volt.
aug. 1. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!