Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ilyen esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ilyen esetben? (Pasik)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy pasinak, aki tetszik, teljesen anonim módon, e-mailben 18+ üzeneteket küldözgetnék.

Csak 1-2 sort, hogy tetszik, meg hogy miket csinálnék vele. :D

Nem tudná, hogy ki küldi neki ezeket.

Ha te pasi lennél, hogyan reagálnál erre?

Belegondolnál abba, hogy esetleg egy csúnya/kövér/öreg/taszító nő küldi ezeket, vagy elképzelnél valami nagycsöcsű 20 éves szőkét és egyből visszaírnál?

Pasik, válaszoljatok! (ne privátban, ha kérhetem, hanem itt)

2022. szept. 7. 13:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én simán csak trollkodásnak venném.
2022. szept. 7. 13:39
 2/15 anonim válasza:
100%
Nem tudnám hova tenni, anonim módon semmi értelme.
2022. szept. 7. 13:43
 3/15 Camorri ***** válasza:
100%

Hát ha én el is képzelnék valakit, akkor inkább korombeli (23-25) éves kisebb mellű (B) aranyos mosolyú barna hajú lányt képzelnék el.

De hogy reális legyen: manapság túl sok ilyen fake dolog van, szóval csak tiltanám és kész.

2022. szept. 7. 13:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami átverős vagy tróbai..vagy egy vén öregember.
2022. szept. 7. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit és hogy reagálnék. Nem volt ilyenben részem.
2022. szept. 7. 13:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugye csak vicc? 🙄

29/F

2022. szept. 7. 13:58
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem gondolkodnék azon, hogy hogy néz ki. Ha nincs benne annyi, hogy felvállalja magát személyesen, akkor ennyit is ér az én szememben is. A 18+ üzenetek miatt meg az is egyértelmű lenne, hogy csak egy olcsó qrva szórakozik velem.
2022. szept. 7. 14:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Beraknálak a spam mappába.
2022. szept. 7. 14:38
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan vehető nő úgysem így akarna ismerkedni, szóval kb. azt tenném, amit a fölöttem válaszolók.
2022. szept. 7. 15:11
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Most éppen szingli vagyok, nyitott lennék egy kis játékra, szóval belemennék, ha nem csalásról, átverésről lenne szó, és valóban egy ismerős lány/nő csinálja, akinek valóban tetszem. (:
2022. szept. 7. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!