Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ebben az...

Mit csinálnátok ebben az esetben? Még mindig megéri megmenteni ?

Figyelt kérdés

1 hónapja fáj a fogam, voltam 2 közeli fogorvosnál, mindkettő egy szerencsétlen, nem csinálták meg (régen sem tudták, mindig elszúrták a fogaim)... Elment egy másik városba, 1 hónapra kaptam időpontot, de még ez sem biztos. Oltatlan is vagyok.

Várnátok és kínlódnátok addig? Vagy kihúzatnátok?Elég veszélyes játék szerintem a fájó fog.

2022. jan. 5. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Én mindig kihúzatom. Nekem ne fúrják, meg mittudomén szórakozzanak vele. Ha fáj, vagy gáz van vele kihúzatom azt jónapot :)
2022. jan. 5. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hat en addig mennek, ameddig csak tudok es mentheto a fog. Ha nagyon nem, csak akkor huzatnam ki.
2022. jan. 5. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:

A legfontosabb a kommunikáció az orvossal. Sokszor csak a sötétben tapogatoznak a fogorvosok és a páciens tünetei alapján dolgoznak. Ha fáj a fogad akkor egy rendes doki addig dolgozik rajta, amíg meg nem oldja. Ha húzással lehet megoldani, akkor azzal.

Ez a sorrend: tömés, ha akkor is fáj, gyokerkezelés, ha akkor is fáj, antibiotikum, de többször is lehet gyökér kezelni. Ha góctól fáj a fogad akkor van egy kis szájsebészeti műtét ami kiveszi a gócot. Nézz utána a lehetőségeidnek és vedd a kezedbe az irányítást.

Nem tudom, magánorvoshoz jársz, vagy államihoz?

2022. jan. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!