Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Apám nem igazán szereti a nővéremet (nem vérszerinti lánya), és ezért nagyon sokszor veszekszik vele és anyuval is. De úgy minimum 2 naponta..aztán emiatt elkezdtem nem tanulni, vagdosni magam és nem eszek, de apám már velem is mindig veszekszik, és mindig felhozza, hogy hazudtam neki a jegyeimről, de csak nem mondtam el mert már félek tőle mert nem egyszer emelt kezet is.. Tényleg ekkorát hibáztam hogy nem mondtam el? Évek óta veszekednek de csak pár hónapja utál engem is és nem tudom mit tegyek.. Légyszives valaki segítsen mert én ezt nem bírom tovább...
2015. nov. 28. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idos vagy? Nem hiszem hogy edesapad ( ha jol ertem te verszerinti gyermeke vagy) utalna. Szerintem mas dolog allhat emogott. Minden esetre ennek megoldasa a felnottek dolga lenne. Edesanyaddal tudsz beszelni, meghalgatna? Kerj tole segitseget, es mond el, hogy te nem birod tovabb. Egyutt talaljatok, megoldast. Vagy ha ez nem mukodne, kerd egy rokonod segitseget, akiben megbizhatsz, felteve ha tenyleg ilyen sujos a helyzet. De csak vegso megoldaskent fordulj mashoz, eloszor a szuleiddel tegy egy probat. Sok sikert!
2015. nov. 28. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már beszélni velük... Volt egy idő amikor jobb lett aztán az egész robbant..és én külön apámmal nem merek beszélni, tudom hogy gáz de félek tőle
2015. nov. 28. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Edesapad gyakran fogyaszt alkoholt? Nem arultad el hany eves vagy ez nagyon fontos lenne.
2015. nov. 28. 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Csak nagyon ritkán iszik..

Bocsánat, én csak 15 vagyok..

2015. nov. 28. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gaz az ha felsz egyenesesen beszelni vele, mindenki mas igyvan ezzel, foleg ilyen hejzetbe. Nagyon sajnalom, hogy nemtudok semmi hatekony megoldast, otletetet adni neked. Talan ha megprobalnad lefoglalni. Vessel fel valami banalis temat amirol elbeszelgethettek, talan ugy nem jut ideje veszekedni. Probald megerteni edesapadat, figyelj a szavaira, az erzeseire, a viselkedesere. Talald ki, hogy mi a baja. Lehet csak egy kis torodesre vagyik. Ez nehez feladat tudom neked, de probald meg es edesanyad is megprobalhatna. Probalj beferkozni a bizalmaba, hogy erezze mellette vagy. Majd lassan ertesd meg vele, hogy te szereted a noverdet, fontos neked. Es akkor talan megnyugszik. Minden jot kivanok neked es ne add fel, nem biztos az elsore siker, de a gyermeke vagy es szeret. Ezzel a tudattal kezdj bele. Ha lenne meg kerdesed szamomra irj privat uzenetet kerlek.
2015. nov. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!