Tudom hogy van egy csomó ilyen kérdés de mit tegyek ha nagyon ideges vagyok. Hétfőn dolgozatot írok egy csomó dologból és ha csak rájuk gondolok görcsbe rándul a gyomrom és nagyon ideges leszek. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 20:09
1/3 anonim válasza:
Rájönnék, hogy a nagy része nem is fog kelleni se az érettségibe, se az életben, és attól függően tanulnék, hogy hanyadikos vagyok, milyen tárgyak jegyei számítanak majd, illetve milyen irányban szeretnék továbbtanulni :)
2/3 anonim válasza:
Menjél ki sétálni, hallgasd a természet hangjait!
3/3 anonim válasza:
mindenkinek más válik be de valamit találnod kellene ha meg akarod könnyíteni az életedet (iskolát). (a séta és a zene hallgatás nem rossz ötlet, de szerintem az edzés vagy a maszturbáció jobb lehet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!